Carles Puigdemont ha enviat diverses cartes a Oriol Junqueras però mai li han arribat

Oriol Junqueras i Carles Puigdemont al Parlament de la Generalitat
Oriol Junqueras i Carles Puigdemont al Parlament de la Generalitat | Cedida

Des que Oriol Junqueras va ser tancat a la presó d'Estremera el passat 2 de novembre, Carles Puigdemont li ha enviat diverses cartes que mai li han arribat. Aquesta informació s'ha donat a conèixer després que aquest diumenge el periodista Jordi Évole visités el líder d'ERC i aquest li confesses que no n'havia rebut mai cap.

El presentador de 'Salvados' va declarar que una de les preguntes que li havia fet a Junqueras era si alguna vegada des que està empresonat havia rebut algun tipus de comunicació de l'expresident, però la resposta va ser negativa. Évole va qualificar «d'inconcebible» que Puigdemont mai s'hagués posat en contacte amb ell: «No ho puc entendre».

Els carcellers han impedit que li arribessin

Un membre de l'equip assessor de Puigdemont va sortir al pas davant aquestes paraules de Jordi Évole i va publicar un tuit demanant-li que «preguntés abans de jutjar». I és que, segons Aleix Clarió, «el president Puigdemont ha enviat més d'una carta al vicepresident Junqueras. Que no les hagi rebudes no sorprèn a ningú i és una deducció bastant fàcil d'arribar».

Évole va contestar a l'assessor de l'expresident dient-li que «té moltes maneres segures de fer arribar una carta a Junqueras». Clarió li va replicar irònicament: «Potser sí. Però partim de la premissa que fas una afirmació falsa. La pròxima vegada mirarem de ser més creatius per saltar-nos els carcellers».

El periodista li va demanar que demostrés que l'afirmació que havia fet era falsa. Per això, el va instar a fer-li arribar alguna carta de les que Puigdemont havia enviat a Junqueras per poder-ho corroborar i es va comprometre a fer-li arribar al líder d'ERC a Estremera.

Rufián explica que li ha passat el mateix

Per la seva banda, Gabriel Rufián també ha volgut parlar sobre aquest tema en una entrevista concedida a La Xarxa. «Tinc entès que Oriol Junqueras no ha rebut cap carta de Carles Puigdemont, però jo li he enviat cartes que mai han arribat. Crec que és anecdòtic i en cap cas criticaré l'expresident», ha afirmat.


Comentaris

envia el comentari