Puigdemont ironitza amb l’error de Casado: «És culpa dels independentistes»

Casado ha estat enxampat assegurant amb el micròfon obert: «Espanya és un desastre, el nou president socialista...»

L'expresident Carles Puigdemont, en una conferència a Brussel·les
L'expresident Carles Puigdemont, en una conferència a Brussel·les | CatalunyaDiari.cat

Pablo Casado ha errat i Carles Puigdemont ho ha aprofitat. L’expresident de la Generalitat exiliat a Waterloo per eludir l’acció de la justícia espanyola, ha ironitzat amb l’error que ha tingut avui Pablo Casado, líder del PP, en revelar a Jean-Claude Juncker que «Espanya és un desastre». El comentari, però, ha estat captat pels mitjans de comunicació que seguien la trobada i ara, com no podia ser d’altra manera, la polèmica està servida.

«Segur que és culpa dels independentistes», ha comentat Puigdemont en referència al descuit del líder del Partit Popular. A través d’un missatge a Twitter, el gironí ha prosseguit: «Aconsegueixen —els independentistes— que fins i tot Casado parli malament d’Espanya als organismes internacionals...».

 

Casado amb el micròfon obert: «Espanya és un desastre»

Ha estat la declaració que ha sobtat tothom i que ha fet reaccionar Puigdemont. En unes imatges que ha publicat La Sexta, es veu com el màxim dirigent del PP està parlant amb el polític europeu i són captats pels micròfons sense que ho sàpiguen. Juncker li pregunta «I tu que tal?» i Casado respon atacant durament Pedro Sánchez: «Espanya és un desastre, el nou president socialista...».

Casado, en arxiu
Casado, en arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Puigdemont, esquitxat per la polèmica dels estudis falsos

El programa ‘Al Rojo Vivo’ de ‘La Sexta’, va asegurar el passat dimecres, 19 de setembre, que l’expresident de la Generalitat exiliat a Waterloo també hauria alterat el seu Currículum Vitae. En concret, l’acusació del programa esmentat es basava  currículum d’entre els anys 2010 i 2012 on el gironí feia constar que és llicenciat en periodisme. Aquest mateix Currículum, d’altra banda, també posa en relleu que Carles Puigdemont ha cursat estudis de filologia catalana i que ha passat per l’Agència Catalana de Notícies (ACN).

El cert, però, és que totes aquestes titulacions van desaparèixer del currículum de la pàgina oficial de la Generalitat i, per la qual cosa, ‘La Sexta’ no va dubtar en acusar Puigdemont sobre aquest fet.


Comentaris

envia el comentari