Puigdemont, sobre el Clàssic: «El Madrid és l'equip del règim»

L'expresident es pregunta: «Per què ens haurien d'ajudar a internacionalitzar el conflicte situant el Clàssic enmig de la lluita?»

Puigdemont, sobre el Clàssic: «El Madrid és l'equip del règim»
Puigdemont, sobre el Clàssic: «El Madrid és l'equip del règim» | FC Barcelona

L'expresident Carles Puigdemont ha parlat sobre el clàssic i el seu ajornament durant una entrevista al diari britànic 'The Times'. El famós diari explica que el Barça – Reial Madrid s'hauria d'haver jugat dissabte passat però que va ser ajornat per por que es produïssin incidents a les zones properes del camp coincidint amb la gran manifestació. També fan referència a la situació que està vivint Catalunya i als aldarulls després que sortís la sentència del procés.

Puigdemont però, creu que les raons són unes altres: el Barça és el símbol del moviment català i el Madrid «és l'equip del règim». Considera que amb l'ajornament s'ha evitat que el món veiés una reivindicació majúscula per la independència i la llibertat dels presos polítics de tot un Camp Nou amb gairebé 100.000 espectadors. I així evitar que l'enorme audiència mundial veiés el clam dels catalans.

«Volien evitar que l'enorme audiència mundial veiés el clam dels catalans»

A més, afegeix: «La seva por és que les persones que assisteixin al partit creessin una coreografia, pacífica, però molt evident» i es pregunta «Per què ens haurien d'ajudar a internacionalitzar el conflicte situant el Clàssic enmig de la lluita?».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari