Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carles Puigdemont.

Puigdemont comparteix una emotiva imatge on se'l veu més feliç que mai

L'expresindent ha compartit una imatge del retobament amb una persona molt especial

L'eurodiputat, Carles Puigdemont, després de pronunciar el seu discurs a l'acte del Consell per la República, el 29 de febrer del 2020
Carles Puigdemont va pronunciar un discurs a l'acte del Consell per la República, a Perpinyà | Catalunya Diari

Dos anys i poc després Carles Pugidemont es retrobava a Perpinyà amb milers de catalans a crits de «president, president!». L'exdirigent del Govern va voler dirigir unes paraules i avisar als independentistes: «Prepareu-vos», insistia, «totes les victòries futures només es poden aconseguir fent cas d'aquest mot d'ordre». L'acte, que passarà a la  història, va tenir molts moments inoblidables, però de ben de segur que Puigdemont en té un de  preferit, el retrobament amb la seva mare.

L'expresident penjava a les xarxes una imatge juntament amb la seva mare, i els seus companys Toni Comín i Clara Ponsatí, també acompanyats de les seves respectives progenitores. «Les mares. El  retrobament 2 anys i 4 mesos després d'iniciar l'exili» escrivia Puigdemont en una imatge on se'ls veu més feliços que mai. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Les mares. El retrobament 2 anys i 4 mesos després d’iniciar l’exili

A post shared by Carles Puigdemont (@carlespuigdemont) on

La convocatòria va reunir milers de persones

Tot i els problemes inicials als quals es va haver d'enfrontar l'acte del Consell per la República Catalana a la capital de la Catalunya Nord, finalment la convocatòria de Puigdemont va aconseguir reunir prop de 150.000 persones. Moltes cares conegudes del panorama català com Pilar Rahola, Laura Borràs o Artur Mas —entre d'altres— van voler ser presents en un dia tan especial.

A crits de «President, President», Carles Puigdemont, també va voler agrair aquest dissabte la «solidaritat» de Perpinyà (França) amb els catalans, assegurant que el municipi els ha ofert la seva ajuda sempre que ho han necessitat. Un dia reivindicatiu que va deixar algunes imatges per recordar, com la dels exmembres del Govern acompanyats de les seves mares  en una bonica espontània.

També et pot interessar...