Puigdemont prioritza la Crida per sobre de Junts per Catalunya

L'expresident opta per atorgar tot el pes a la Crida, el seu projecte des de l'estranger, deixant així de banda Junts per Catalunya

Puigdi guapo
Puigdemont ha optat per potenciar la Crida com a partit independentista | CatalunyaDiari.com

Carles Puigdemont té la intenció de potenciar la Crida per sobre de Junts per Catalunya, segons ha desvelat 'El Periódico'. El mitjà assegura que l'expresident creu que l'entitat és l'instrument que pot aglutinar més sectors de l'independentisme. Una acció que suposa un nou gir en la configuració d'aquest espai, ja que polítics de renom com Artur Mas, havien apostat perquè el PDECat i la Crida es dissolguessin dins de Junts per Catalunya.

Segons 'El Periódico', la Crida, creada per Carles Puigdemont i Jordi Sànchez, no vol dependre de cap partit i ha decidit configurar-se com una entitat autònoma. A més, la decisió de Puigdemont ja ha arribat a orelles de la direcció del PDECat, motiu pel qual diversos polítics del partit creuen que el divorci amb l'expresident és inevitable, tot i que fa només unes setmanes es pensava que la Crida es dissoldria en benefici de JxCat.

Des de PDECat han manifestat irritació, però alhora s'ha sentit alleujats davant la notícia, ja que alguns dels integrants consideren que fa temps que l'expresident hauria d'haver deixat la militància del partit i creuen que les intencions de la Crida no són compatibles amb el PDECat.

La Crida, en procés de construcció

Els defensors de la Crida, sempre segons fonts del mateix mitjà, asseguren que fa unes setmanes van reunir unes 600 persones en un acte a Cotxeres de Sants, Barcelona, i que l'entitat continua el seu desplegament pel territori, creant a més nous òrgans, com el defensor de la militància. També es té previst crear un consell de representants a finals de novembre, i del qual formaran part 204 persones.

També et pot interessar...


Comentaris
victor
He de reconeixer que es una estrategia agressiva i amb molt potencial.
Víctor, emprenyat
President Puigdemont, gràcies infinites per l,esperança i la seguretat que ens aporta un camí encertat. Carles Puigdemont for President.
No és moment de partits, és moment de UNITAT i la CRIDA representa i serà la UNITAT que necessitem per continuar amb el nostre somni de llibertat. ENDAVANT PRESIDENT!!!!!!!!
Enric
Perfecto, endavant amb la crida. Tots junta,,!!!
Antoni Miquel
La Crida es unitat.
Ma Cinta Prats
La Crida es lo millor, es la forma millor d'unitat i no de personalismes
Beppa
Demaneu peres a la pomera? Els partits mai aniran junts i ho sabeu... Puigdemont treballa per a ell, com tú. A què jugueu?

envia el comentari