Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Junqueras i Puigdemont

Puigdemont dedica un emotiu missatge a Junqueras el dia del seu 50è aniversari

De moment, l'exvicepresident de la Generalitat no s'ha manifestat públicament al respecte | Els usuaris de Twitter, per contra, han dividit la xarxa i han omplert la piulada amb multitud de comentaris, tant a favor com en contra de l'expresident

Junqueras i Puigdemont
Puigdemont ha dedicat un emotiu missatge a Junqueras el dia del seu 50è aniversari | CatalunyaDiari.cat

Avui és un dia especial per Oriol Junqueras, ja que celebra el seu 50è aniversari. Amb tot, la jornada no resultarà tan feliç com l'exvicepresident de la Generalitat voldria, ja que no podrà compartir una data tan significativa com aquesta amb la seva família ni amb els seus éssers estimats. No obstant això, hi ha hagut una persona que ha volgut mostrar-li el seu suport i donar-li ànims, encara que sigui des de la distància.

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha compartit una piulada al seu compte de Twitter a mode de felicitació, la qual ha dedicat a Junqueras. L'expresident denuncia que el líder d'ERC hagi de passar la jornada «lluny dels teus, injustament tancat en una presó i acusat de delictes que no has comès». A més, lamenta que justament avui compleixi 50 anys «sense poder celebrar-ho i compartir-ho» amb els seus éssers estimats.

  • Relacionat:  Junqueras fa una crida negociar amb Sánchez «sense línies vermelles».

De moment, Junqueras ha fet cas omís a la felicitació de Puigdemont

Fins al moment, Puigdemont no ha obtingut cap mena de resposta per part del que fos el vicepresident del seu govern, si bé Junqueras sí que ha compartit diverses piulades d'altres personalitats del país. És el cas, per exemple, de les felicitacions de Pere Aragonès, de l'Elisenda Alamany, de David Fernàndez i Joan Tardà, entre d'altres.

De fet, Junqueras  ha retuitejat fins i tot la felicitació de l'exjugador del RCDE Espanyol Jofre Mateu. No obstant això, al seu Twitter no hi ha cap rastre ni resposta del gest de Puigdemont.

La piulada s'ha omplert de comentaris en pocs minuts

D'aquesta manera, es fan encara més patents les tensions existents entre l'expresident i l'exvicepresident, quelcom que també queda plasmat en els comentaris que tant detractors com defensors han deixat a la Publicació del candidat de JxCAT a les europees. I és que, en aquests moments,  la piulada de l'expresident de la Generalitat recull més de mil comentaris, i més de 3.000 comparticions.  

  • Et recomanem:  Pedro Sánchez accepta un debat a cinc el 23 d'abril.