Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carles Puigdemont durant un debat al Parlament el 29 de setembre de 2016

Puigdemont fica més llenya al foc del Clàssic

L'expresident de la Generalitat anima a tothom a acudir a la convocatòria feta pel Tsunami Democràtic de cara al pròxim dimecres

Carles Puigdemont durant un debat al Parlament el 29 de setembre de 2016
Puigdemont fica més llenya al foc del Clàssic i anima a tothom a acudir a la convocatòria del Tsunami Democràtic | Catalunya Diari

S'aproxima un dels dies més importants de l'any per als amants del futbol: després de totes les polèmiques, ajornaments i disputes viscudes, el Clàssic ja és aquí. No obstant això, el 18 de desembre no només és una data clau per als aficionats de l'esport, sinó també per a tots els afins del procés català, que veuen el partit que es disputarà al Camp Nou com l'altaveu perfecte perquè el món conegui una mica millor la causa independentista.

Carles Puigdemont es pronuncia sobre el Clàssic a Twitter

En aquest sentit, cal destacar que la trobada entre el Barça i el Reial Madrid està generant una enorme expectació, i són moltes les personalitats públiques que han manifestat la seva opinió al respecte. I, mentre que algunes s'han mostrat especialment crítiques amb l'acció convocada per Tsunami Democràtic, altres han aprofitat l'ocasió per sumar-se a la defensa de la mobilització.

Com no podia ser d'altra manera, un dels últims que s'ha pronunciat al respecte ha sigut Carles Puigdemont, i ho ha fet a través del seu compte de Twitter. Passant per alt el moment incòmode que ha passat avui quan ha estat increpat a Brussel·les, i com era previsible, l'expresident de la Generalitat ha encoratjat tothom a participar-hi i ha lloat la iniciativa del Tsunami Democràtic.

Puigdemont: «Que se senti arreu del món»

«Important: el dia 18 de desembre, el Tsunami Democràtic continua la mobilització per la llibertat i la democràcia». Així comença la piulada del líder de JxCat, que continua fent patent que «la independència és llibertat i democràcia».

Per acabar, Puigdemont fa una crida a tots els seus seguidors: «Que se senti arreu del món el que l'Espanya repressora intenta intimidar, silenciar i liquidar».

També et pot interessar...