IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Puigdemont fa difusió del nou compte de Twitter creat pel «Govern il·legítim»

El compte acumula ja més de 60,000 seguidors a Twitter en menys de 24 hores.

Imatge d'arxiu de Puigdemont
Imatge d'arxiu de Puigdemont | CatalunyaDiari.cat

Després de la destitució del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i de tots els consellers del Parlament per part del govern espanyol en aplicar-se el 155, el «Govern legítim» ha seguit treballant tot i els impediments del govern central que volen tornar a instaurar la legalitat. 

Carles Puigdemont assegura que aquest és el govern democràtic escollit per voluntat de tots el catalans, i no el d’un govern imposat com si fos un «cop d’Estat», ocupant les institucions de l’autogovern català. Doncs bé, ahir sorti a la llum que el «Govern legítim», tindria una nova seu a Barcelona, en un lloc encara per concretari. A més, també es creava un nou correu electrònic i  un telèfon de contacte, a més del nou compte de Twitter: @catalan_gov. 

  

Avui ha estat el mateix Puigdemont el qui ha decidit donar propaganda i popularitzar aquest nou perfil a les xarxes socials. El president català ha publicat un tuit amb l'enllaç al perfil i un únic comentari: «Seguiu-lo». El compte acumula ja més de 60,000 seguidors a Twitter en menys de 24 hores.

L'associació d'advocats, nou aliat del Govern català

L'associació d'advocats Drets explicava ahir en un comunicat de premsa que: «Atesa la situació d'indefensió jurídica i institucional del Govern legítim de Catalunya davant l'agressivitat política i judicial de l'estat espanyol, l'associació de juristes Drets, donarà cobertura legal a l'Oficina del Govern legítim de Catalunya, l'ens d'informació oficial del president, vicepresident i dels consellers del Govern sorgit democràticament de les urnes el dia 27 de setembre de 2015».


Comentaris

envia el comentari