Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carles Puigdemont, en una entrevista el 21 de juny de 2018.

Puigdemont explica que passa Sant Jordi amb la seva dona i les seves filles a Waterloo

Ho ha dit en una entrevista a 'RAC1'

Carles Puigdemont, en una entrevista el 21 de juny de 2018.
Carles Puigdemont, ex president de la Generalitat i actual eurodiputat de Junts per Catalunya, en una imatge d'arxiu. | ACN

L'eurodiputat de JxCat i expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha explicat aquest dijous, 23 d'abril, com passa la seva tercera diada de Sant Jordi lluny de Catalunya. Ho ha fet en una entrevista a 'RAC1', on ha participat d'una estona de conversa amb Toni Clapés, el presentador del programa de la tarda, 'Versió RAC1', i el cantant de Sopa de Cabra, Gerard Quintana.

Puigdemont passa Sant Jordi amb la seva dona i les seves filles

Puigdemont  ha revelat que aquest Sant Jordi s'assembla força al de l'any passat, però amb una diferència que en aquest cas és positiva per a ell: passa els dies de la pandèmia acompanyat de la seva dona, Marcela Topor, i les seves filles Magalí i Maria, de 12 i 10 anys, respectivament. «He pogut anar a comprar unes roses i regalar-les a la meva dona i les meves filles. Per què aquí a Bèlgica  es pot sortir al carrer», ha dit  Puigdemont.

De fet, la seva esposa, Marcela Topor, ha fotografiat un ram de roses per desitjar, a través de les xarxes socials, una bona diada de Sant Jordi:

El llibre de Puigdemont, a l'agost

En l'entrevista, l'expresident de la Generalitat de Catalunya ha revelat que la publicació del seu llibre 'M'explico', que havia de sortir a la venda a principis d'abril, s'ha endarrerit fins a finals d'agost a causa de la pandèmia. Puigdemont també ha animat a la inventiva perquè aquest 2020 es torni a fer una manifestació en motiu de la Diada Nacional de l'11 de setembre: «Si s'ha d'organitzar una manfiestació, la distància social s'haurà de preveure. Els 11-S, si s'han caracteritzat per alguna cosa, és per les coreografies que s'han fet. Fer-ho amb les normes del confinament pot donar la volta al món», ha dit l'eurodiputat de JxCat.