Puigdemont fitxa Pérez Bofill per liderar Tarragona amb Junts per Catalunya

El professor en Dret Constitucional va estar vinculat amb ERC i Solidaritat per Catalunya

Bofill encapçalarà la llista de Tarragona
Bofill encapçalarà la llista de Tarragona | Cedida

L’estada de Carles Puigdemont a Brussel·les no li està representant un impediment per continuar confeccionant la llista de Junts per Catalunya, el nom amb el qual es presentaran els membres del PDECat a les eleccions del 21 de desembre. Des de Bèlgica, ha incorporat al candidat per Tarragona, Hèctor López Bofill.

El doctor i professor en Dret Constitucional per la Universitat Pompeu Fabra ha confirmat, mitjançant Twitter, la seva incorporació a les llistes del partit, admetent que li representa un «immens honor» l’oportunitat d’integrar-se a «la llista del President». Sentencia estar «preparat per servir el país!».

Vinculat a la política i polèmic a les xarxes

Resident al municipi d’Altafulla, Bofill és un reconegut poeta i col·laborador de diferents mitjans de comunicació. A més, compta amb recorregut dins de la matèria política, doncs va estar vinculat a ERC i a Solidaritat per la Independència, on va ser el representant del partit a Tarragona quan Joan Laporta n’era candidat el 2010.

A més, el nou representant de Junts per Catalunya coneix bé els mecanismes de la Fiscalia, doncs va patir les seves acusacions, en ser investigant, durant el passat mes de maig, per les publicacions d’uns tuits polítics, on criticava l’actitud d’Espanya. Aquesta situació la va considerar com «un nou atac a la llibertat d’expressió».

La publicació on Bofill confirmava que entraria a la llista

 


Comentaris

envia el comentari