Puigdemont, sobre la candidatura de Forn per Barcelona: «La capital, en bones mans»

L’expresident ha expressat per Twitter el seu suport a Joaquim Forn

Puigdemont ha donat el seu suport a la candidatura de Forn per Barcelona | Cedida

Avui mateix s’ha fet públic que l’exconseller Joaquim Forn serà candidat a l'alcaldia de Barcelona. Hores després l’expresident del Govern, Carles Puigdemont s’ha fet ressò de la notícia en el seu compte de Twitter, i ha aprofitat l'ocasió per donar el seu suport al nou candidat, tot dirigint-li paraules d'ànim. 

Puigdemont assegura que «Barcelona necessita un equip amb lideratge, plural, sense sectarismes, obert al futur i lligat al país» i creu que aquest equip podria estar liderat per Joaquim Forn, segons pública. L’expresident ha acabat el seu tuit confirmant que si fos així «la capital de Catalunya estaria en bones mans».

Imatge d'arxiu de l'exconseller d'Interior Joaquim Forn | CatalunyaDiari.cat

 

Joaquim Forn com a candidat de Barcelona

La notícia, tot i que feia dies que es parlava, no s’ha confirmat fins aquest dimecres en un comunicat compartit a primer a l’hora del matí.  l'extitular d'Interior assegura que la seva candidatura serà «integradora, solvent i transversal», i també que ha pres aquesta decisió perquè és el seu «dret». «No fer-ho seria donar per bones les raons dels que han construït artificiosament la narrativa que em manté preventivament a presó», ha insistit.

Forn reconeix que la seva actual situació d'empresonat «no és irrellevant», però assenyala que ha optat per mirar «més enllà d'aquesta conjuntura» perquè veu el seu projecte «necessari i imprescindible per a la ciutat de Barcelona». «Tinc Barcelona al cap i al cor, la conec, l'he trepitjat de dalt a baix», continua l'exconseller a la seva carta, on també afirma saber «distingir entre teoria i pràctica». 


Comentaris

envia el comentari