IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Puigdemont s'ha gastat 100.000 euros en la seguretat de la casa de Waterloo

Una empresa de Valls, Quim Roca Seguretat, ha estat l'encarregada unes noves càmeres, un circuit tancat de televisió i una alarma

Carles Puigdemont ha millorat la seguretat de la 'Casa de la República'
Carles Puigdemont ha millorat la seguretat de la 'Casa de la República' | CatalunyaDiari.cat

Carles Puigdemont continua disposat a convertir la seva residència a Waterloo en una veritable seu d’un ‘govern a l’exili’. És per aquest motiu que ha decidit millorar les mesures de seguretat de la seva casa a la població belga invertint uns 100.000 euros. I l’empresa escollida per fer-ho, és la companyia catalana Quim Roca Seguretat, que està situada a la capital de l’Alt Camp, Valls.

L’empresa, encapçalada pel seu màxim accionista i fundador Quim Roca, ha instal·lat un nou circuit tancat de televisió, càmeres de seguretat i un sistema d’alarmes a l’habitatge de Puigdemont a Bèlgica.

Ens els seus més de 25 anys d’experiència, han realitzat un gran un nombre de projectes i instal·lacions de telecomunicació i seguretat per més de 2.000 clients, entre ells l’ajuntament de la seva població, encapçalat pel diputat de JxCATAlbert Batet.  

El Consell de la República hauria finançat aquesta despesa

El finançament d’aquesta instal·lació s’hauria produït gràcies a la creació del Consell per a la República, sobretot a les més de 33.000 persones que s’hi han inscrit fins ara. Tot i que la xifra és inferior a l’esperada, els 10 euros que s’han d’abonar per formar part i votar a l’assemblea estan servint per assumir algunes despeses de Carles Puigdemont i la resta de consellers que són fora de Catalunya.

L’expresident hauria creat, amb la col·laboració de persones del seu entorn com l’empresari Josep Maria Matamala, una societat sense ànim de lucre a Bèlgica, 'CATGLOBAL', per gestionar aquests fons.

En els pròxims dies es realitzarà un sorteig entre els membres del Consell de la República perquè puguin assistir a la presentació de l’organisme, la qual tindrà lloc el 8 de desembre al teatre KVS de Brussel·les.   

La vida de Carles Puigdemont a Waterloo

Carles Puigdemont prepara ja la posada de llarg de la seva gran iniciativa per internacionalitzar la causa independentista. Mentre arriba aquest dia, continua amb la seva agenda habitual a Waterloo, on barreja els passejos per aquesta població de Valònia amb les nombroses visites que rep des de Catalunya o les seves sortides a actes internacionals. 


Comentaris

envia el comentari