Puigdemont hauria passat per cinc allotjaments en deu dies per espantar la premsa

L'acompanyarien dos guardaespatlles belgues, el seu millor amic de Girona, un assessor del PDECat, un Mosso d'Esquadra de vacances i el seu advocat

Imagen de Puigdemont en Bélgica
Imatge de Puigdemont a Bèlgica | CatalunyaDiari.cat

S'han complert deu dies des que Puigdemont va aterrar a Bèlgica, després d'agafar un cotxe fins a Marsella, on va prendre un vol que el va deixar a Brussel·les. Des de llavors, molt s'ha especulat sobre d'on treu els diners i sobre la seva ubicació, ja que de moment ha passat per cinc allotjaments diferents, amb l'objectiu de despistar, costi el que costi, a les càmeres de televisió.

D'un hotel de tres estrelles a una zona luxosa de xalets individuals

Tal com apuntaven diversos mitjans, les primeres nits les va passar a l'hotel de tres estrelles Chambord, encara que, en ser descobert en el seu despatx d'advocats de Tielt, van estudiar un altre lloc on dormir. Expliquen que a la casa-despatx de Bekaert, el seu següent allotjament, estava prop del conegut jardí botànic de Brussel·les, al centre de la ciutat, on va residir del 2 i el 6 de novembre, quan diversos testimonis l'haurien vist passejar per la zona.

A més, també asseguren a Esdiario que va passar gairebé tot un dia, juntament amb els exconsellers que l'acompanyaven al domicili de Ramón Tremosa, eurodiputat del PDECat, Aleix Sarri. Una altra vegada, però, va canviar de domicili provisional, ja que després de lliurar-se a la policia belga va escollir una nova llar que estaria a mitja hora de Brussel·les, en aquesta ocasió lluny de l'humil tres estrelles Chambord, en una luxosa zona de xalets individuals.

A més de les seves dietes, l'acompanyarien dos guardaespatlles belgues, el seu millor amic de Girona Josep Maria Matamala, l'assessor del PDECat Aleix Sarri, un Mosso d'Esquadra de vacances i de manera extraoficial i el seu advocat, Paul Bekaert.


Comentaris

envia el comentari