Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carles Puigdemont durant un acte de campanya de les Eleccions Europees el 10 d'abril de 2019

Carles Puigdemont podria obrir una oficina com a eurodiputat a Barcelona

Després de la bona notícia del Parlament Europeu, l'equip de Puigdemont està planejant com dur a terme els següents moviments

Puigdemont durant la conferència sobre el Referèndum d'Independència català al Parlament Europeu el 24 de gener de 2017
L'equip de Puigdemont es planteja el nou camí com a eurodiputat | Catalunya Diari

Carles Puigdemont, entre altres polítics, ha rebut una molt bona notícia aquesta setmana: ha estat acceptat, finalment, com a eurodiputat. Era una bona nova que feia mesos que esperaven i que ja ha arribat. Així doncs, s'obre un  nou camí per a l'expresident català i, per tant, ja comencen a sorgir algunes de les opcions que el seu equip i ell tindrien present.

Nova oficina de Carles Puigdemont a Barcleona

Tal com publica 'La Vanguardia', l'equip que rodeja Puigdemont havia planificat els diversos camins a seguir depenent de la sentència que dictés el Tribunal de Justícia de la Unió Europea, el qual finalment els ha estat favorable. Així doncs, asseguren que no es mouran de Waterloo, però que estudien obrir una  nova oficina de Puigdemont a Barcelona. 

Aquest nou projecte no és definitiu, ja que encara no s'ha pres cap decisió final. Encara així, l'equip aposta per aquesta nova idea com a una forma de rendibilitzar  el nou escenari amb la  vista cap a unes noves eleccions catalanes d'aquí en un any endavant, tal com ells preveuen que passarà. 

Aquesta nova oficina seria finançada a partir del sou com a parlamentari que Puigdemont rebrà ara que ha estat acceptat a la cambra: en primer lloc, ha de rebre sis mesos de sou que no ha cobrat — corresponen a  8.757,7 €  cada mensualitat —. A més, tindrà diversos beneficis econòmics, com ara  4.513 € per a despeses d'oficina i 24.943 € per a personal en assistents: un màxim de tres persones a Brussel·les i un nombre il·limitat a Barcelona.

També et pot interessar...