Puigdemont, una de les 50 personalitats del 2018 segons el 'Frankfurter Allgemeine'

També han estat seleccionats Montserrat Caballé, Angela Merkel, Macron, el príncep Guillem d’Anglaterra i Meghan Markel

Carles Puigdemont, entre les 50 personalitats de l'any segons la premsa alemanya
Carles Puigdemont, entre les 50 personalitats de l'any segons la premsa alemanya | Instagram

Molt bones notícies per Carles Puigdemont. El diari alemany 'Frankfurter Allgemeine', un dels més influents d’Europa, ha escollit l'expresident de la Generalitat de Catalunya per aparèixer en la seva llista dels 50 personatges del 2018.

En la portada de la seva edició d'aquest diumenge 30 de desembre, el rotatiu alemany inclou cinquanta fotografies de les persones que han marcat aquest any que ja s'acaba, i entre elles hi ha dos catalans: l'expresident Puigdemont i la soprano Montserrat Caballé, que va morir el passat 6 d'octubre amb 85 anys.

Les 50 personalitats famoses d’aquest 2018

A més, la portada dominical d’aquest prestigiós rotatiu també inclou imatges de la cancellera d’Alemanya Angela Merkel i la seva substituta al capdavant de la CDU, Annegret Kramp-Karrenbauer, juntament amb la del president francès Emmanuel Macron, del ministre de l'Interior italià Matteo Salvini o, fins i tot, del casament entre el príncep Guillem d'Anglaterra i l'actriu Meghan Markel, que ja esperen el seu primer fill.

Portada del 30 de desembre del 'Frankfurter Allgemeine' on surt Puigdemont
Portada del 30 de desembre del 'Frankfurter Allgemeine' on surt Puigdemont | Frankfurter Allgemeine

A la selecció de personalitats del 2018 també es pot trobar la primera ministra del Regne Unit Theresa May, el president dels Estats Units Donald Trump o el conegut científic britànic Stephen Hawking, que va morir el passat 14 de març als 76 anys a la seva casa de Cambridge.

Puigdemont, una de les 50 personalitats de l’any

El 'Frankfurter Allgemeine' ha triat l’expresident Carles Puigdemont entre els personatges del 2018 i comparteix la portada del diari alemany amb Montserrat Caballé, Merkel, Macron, el casament de Guillem d'Anglaterra i Meghan Markel o Salvini. Una molt bona notícia per celebrar també juntament amb el seu aniversari que va ser el 29 de desembre

L'expresident va celebrar els seus 56 anys i va rebre molts missatges de suport a través de les xarxes socials de moltes persones que li han desitjat els millors propòsits. Com és el cas de Quim Torra, qui va celebrar el seu aniversari justament un dia abans, que va compartir unes paraules de felicitació: «Volem celebrar el teu proper aniversari i els dels altres exiliats i presos polítics a casa vostra, amb els vostres, i lliures. L’any 2019 ha de ser l’any de llibertat o llibertat. Per vosaltres i per Catalunya».


Comentaris

envia el comentari