ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

Puigdemont aposta per Rahola com a alcaldessa de Barcelona, segons 'La Razón'

La periodista no hauria volgut parlar de la notícia, però, segons se sap, no ha pogut fer res més que riure en sentir-la

Pilar Rahola amb Carles Puigdemont durant un sopar junts
Pilar Rahola amb Carles Puigdemont durant un sopar junts | Twiter (@Raholaoficial)

«Puigdemont aposta per Rahola per l'alcaldia de Barcelona». És la frase que ha servit de titular d'un dels articles publicats pel mitjà de comunicació 'La Razón'. Toni Bolaño, columnista del diari, ha escrit un text parlant de Carles Puigdemont i Pilar Rahola en el qual diu que l'expresident de la Generalitat confiaria plenament en la periodista per ser alcaldessa de la capital.

De primeres, la notícia sembla, si més no, una mica estranya, i 'El Nacional' ha pogut confirmar que es tracta d'una afirmació falsa. De fet, la mateixa Rahola ha deixat sempre clar que les seves ganes de tornar al món de la política són pràcticament nul·les: «No tinc gens d'interès a tornar a la política activa» va dir en una entrevista l'any passat. Unes paraules a les quals va afegir que tot i això li agradaria enfrontar-se amb Colau: «És veritat que em divertiria picar una mica Ada Colau, que em sembla nefasta com a alcaldessa».

Pilar Rahola no en sabria res

Segons el mitjà ja citat, 'El Nacional', aquests dies Pilar Rahola es troba de vacances, i en ser preguntada per la notícia de 'La Razón' ni ho ha desmentit ni ho ha confirmat directament, l'únic que hauria fet hauria estat riure quan va sentir l'afirmació i tornar a repetir les paraules que sempre ha dit sobre la seva relació actual amb la política.

Pilar Rahola
La periodista Pilar Rahola a TV3  | Cedida

 

L'article de 'La Razón' afirma que «Puigdemont busca un candidat, 'una merla blanca', i totes les mirades es dirigeixen a la tertuliana diària de Tv3 Pilar Rahola. L'exdirigent d'ERC (...) ha estat sondejada per Puigdemont, a qui l'uneix una relació personal», s'assegura. Però sembla que es tracta d'una informació allunyada de la realitat.

Toni Bolaño, redactor del text, assegura, a més, que, «segons ha pogut saber 'La Razón', Rahola 'es deixa estimar, però encara no ha aclarit els dubtes. No ha donat el seu sí'». Tampoc sembla que estigui disposada a fer-ho i és que, mentre aquest mitja veu molt segur el suport de Puigdemont a Rahola per ser alcaldessa de Barcelona, ella mateixa ha deixat clar que la cosa no és així.


Comentaris

envia el comentari