Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carles Puidemont arribant al Palau de Justícia de Brussel·les

Puigdemont serà a Perpinyà divendres i farà la sacada d'honor al partit de l'USAP

Així s'ha confirmat aquest dimarts al matí a les xarxes socials

Carles Puidemont arribant al Palau de Justícia de Brussel·les
Carles Puidemont arribant al Palau de Justícia de Brussel·les, en una imatge d'arxiu. | GTRES

A mesura que s'aproxima l'acte de Carles Puigdemont a Perpinyà, es coneixen més detalls sobre quina serà l'agenda de l'ex president català. El gran acte, on s'espera l'assistència de 100.000 persones, serà dissabte a les dotze del migdia al Parc de les Exposicions de la capital nord-catalana. Però aquest dimarts, 25 de febrer, s'han conegut nous detalls sobre el viatge de Puigdemont.

Farà la sacada d'honor del partit de l'USAP

L'actual eurodiputat serà a la Catalunya Nord ja divendres, dia 28. Fins i tot, ha confirmat la seva presència en un acte públic: serà el partit de rugbi entre l'USAP de Perpinyà i el Rouen que tindrà lloc a les vuit del vespre a l'estadi Aimé Giral. L'USAP és un club històric de rugbi, de marcat perfil catalanista i que compta amb seguidors i simpatitzants sobiranistes arreu de Catalunya.

Convidat pel president del club, François Rivière, Puigdemont farà la sacada d'honor del partit i gaudirà, doncs, d'un primer bany de masses. Ara que s'ha confirmat la presència de l'ex president, grups de catalans desplaçats a Perpinyà s'acostaran a l'estadi  Aimé Giral  per veure de prop Puigdemont  a poques hores del seu acte de dissabte al migdia.

Puig descarta ser a Perpinyà

L'altra cara de la moneda serà l'ex conseller de Cultura, Lluís Puig, que creu que és «difícil» que pugui assistir a l'acte que organitza el Consell per la República per dissabte. En declaracions a Catalunya Ràdio, Puig ha argumentat que la vigència de l'euroordre complica que hi pugui anar. La vista per resoldre-la es va ajornar ahir fins al proper 30 de març.

També et pot interessar...