Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Puigdemont ha recalcat que està «a disposició» del Parlament

Puigdemont veu com «una veritable proesa» la manifestació de la Diada

«Tots els suflés fossin com aquest», assegura el líder de JxCat

Puigdemont ha recalcat que està «a disposició» del Parlament
Puigdemont veu com una «proesa» la manifestació de la Diada aquest Onze de setembre | Cedida

 

El líder de JxCat Carles Puigdemont ha assegurat aquest dimecres que la manifestació de la Diada, on segons la Guàrdia Urbana han participat unes 600.000 persones, ha estat «una veritable proesa» i la «més meritòria que hi ha hagut mai». «A mesura que avança el temps de la repressió, les coses es fan més difícils», ha dit Puigdemont en un breu discurs en una trobada informal amb catalans a Bèlgica a la seva residència a Waterloo.

Ha volgut donar les gràcies als organitzadors

Puigdemont ha lamentat que hi havia gent «també dins» de l'independentisme a qui «no agradava la manifestació, el lema» o persones que han hagut de «vèncer una emprenyada gran per tornar a sortir al carrer». «Tots els suflés fossin com aquest», ha ironitzat, agraint als independentistes que han anat a la manifestació «amb tot en contra».

L'expresident de la Generalitat ha destacat que la concentració ha estat «meritòria» perquè dos anys després de l'1-O la gent està «espantada, desanimada, sense un full de ruta clar»  i ha tornat «a sortir amb fortalesa i determinació» al carrer. 

També et pot interessar...