ÚLTIMA HORA

💉 Alemanya recomana no administrar la vacuna d'AstraZeneca als majors de 65 anys

Jordi Pujol creu que Catalunya «està millor que fa 30 anys»

L'expresident de la Generalitat ha demanat «un vot de confiança pel país»

Jordi Pujol destaca la bona sanitat i infraestructures que té Catalunya
Jordi Pujol destaca la bona sanitat i infraestructures que té Catalunya | CatalunyaDiari.cat

En uns dies on són moltes les concentracions que reclamen acabar amb les retallades de la Generalitat de Catalunya,  Jordi Pujol ha donat la sorpresa mostrant-se molt optimista sobre la situació del país. L’expresident ha afirmat que «Catalunya està ara millor que fa 30 anys», destacant les millores viscudes en sanitat, educació o infraestructures.

Aquesta ha estat una de les seves declaracions en un debat organitzat per Alcaldes.eu, on s’ha parlat sobre municipalisme i la vocació per ser alcalde. En aquest sentit, Pujol ha reivindicat que en tots els seus anys de govern va treballar exclusivament per canviar un «país cremat i destruït per la guerra». Ha destacat que la seva vocació va ser sempre «patriòtica» i no política.  

Catalunya té «una bona sanitat i bones infraestructures»

L’expresident Jordi Pujol explicava que ara Catalunya és «un país completament diferent» al que era quan ell va arribar al poder». Va voler destacar que actualment es compta amb «bones infraestructures i més universitats que mai». També afirma que creu que la catalana és una «bona sanitat».

Davant les nombroses protestes que han protagonitzat els funcionaris públics i la convulsa situació política, ha demanat «un vot de confiança pel país» i per la seva evolució. Per l’expresident de la Generalitat, la política europea corre més perill, ja que pensa que seguint aquest camí es podria convertir en «una península del continent asiàtic».  

Jordi Pujol Ferrusola va cobrar 6,7 milions en comissions

Un nou informe de l'Oficina Nacional d'Investigació del Frau (ONIF), que estaria en mans dels jutjats,  hauria desvelat que els ingressos per comissions de la família Pujol van ser molt superiors del que en un principi s'havia detectat. Les noves informacions apunten que haurien rebut 6,7 milions d'euros, i no 900.000, de diverses constructores.

El fill gran de Jordi Pujol, Jordi Pujol Ferrusola, seria l'encarregat de fer les gestions telefòniques oferint la possibilitat de negoci a les empreses. A més, ell i la seva exparella, Mercè Gironès, serien els dos únics accionistes de Project Marketing CAT SL i Iniciatives Marketing i Inversions (Imisa), empreses amb les quals emetien factures falses per rebre les mencionades comissions.  


Comentaris

envia el comentari