Punset trenca amb C’s: «M’han expedientat per visitar Puigdemont i anar a TV3»

La formació taronja va obrir un expedient a Carolina Punset per haver visitat Puigdemont a Brussel·les i aquesta, de retruc, va optar per deixar el partit

Carolina Punset assegura que trenca amb Ciutadans per la seva deriva «masclista» i «ultraliberal»
Carolina Punset assegura que trenca amb Ciutadans per la seva deriva «masclista» i «ultraliberal» | CatalunyaDiari.cat

Polèmica interna a Ciutadans. Quan falta menys d’un mes per a les eleccions europees, l’eurodiputada Carolina Punset va trencar ahir amb la formació taronja criticant amb duresa la directiva «masclista» i del partit liderat per Albert Rivera, i queixant-se del poc tacte amb el procés català. Tot plegat, però, va anar més enllà quan, entrevistada pel 'FAQS' de TV3, Punset va assegurar: «A Ciutadans m’han obert un expedient per visitar Puigdemont i també per haver vingut altres vegades al programa».

Punset, que considerava l’expedient un exemple de la «falta de democràcia i tolerància que hi ha a Ciutadans», també assegurava que deixa la formació després de ser inculpada per haver visitat Puigdemont el passat 9 d’octubre a Brussel·les.

Punset: «A C’S, t’espien com a la KGB»

A través d’una carta publicada a ‘eldiario.es’, Punset anava més enllà per criticar amb fermesa la ruta que segueix Ciutadans. «T’espien com si fossin agents de la KGB», va explicar l’eurodiputada mentre al·legava: «El que no es pot concebre, és que tot el que no sigui l'aplicació del 155 del senyor Ribera sigui assenyalat amb el dit. Et renyen, per parlar amb Puigdemont, amb persones d'ERC, amb qualsevol que no sigui al bloc del 155. Penós. Així de clar i així de concís, penós».

Punset, en la mateixa línia, es queixava dels comportaments adoptats pels líders del partit en referència als presos catalans. «En situacions excepcionals cal buscar solucions excepcionals, lluny d'insults, provocacions i menys encara celebracions o bromes a les xarxes socials per l'ingrés a la presó de polítics», comentava.

La mateixa Punset, finalment, assegura que no vol deixar l’acta d’eurodiputada i que continuarà al grup dels liberals europeus.


Comentaris

envia el comentari