Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'exconseller Joaquim Forn durant la seva declaració al Tribunal Suprem

Quim Forn podria sortir cada dia a treballar fora de la presó

Ha demanat el permís i està a l'espera de la resposta de Serveis Penitenciaris

Joaquim Forn juntament amb Miquel Buch en la Comissió d'Investigació del 155 el 28 de gener de 2020
Quim Forn ha demanat un permís per sortir cada dia de la presó a treballar | EP

Quim Forn, l'exconseller i regidor empresonat pel judici de l'1 d'octubre des del 2017, ha demanat un  permís  per poder sortir a treballar fora de la presó cada dia, informa 'TOT Barcelona'. 

Segons han explicat fonts de JxCat al mitjà esmentat, Forn «té una oferta de feina», i ja ha presentat «la documentació necessària» per acollir-se a aquesta autorització del centre penitenciari. Ara, amb tota la paperassa requerida preparada i lliurada, l'exconseller es troba a l'espera de l'autorització de Serveis Penitenciaris, amb l'esperança de rebre-la aquest mateix febrer.

Abandona la política

El passat desembre, Quim Forn  anunciava la seva retirada de la vida política institucional. L'exconseller, inhabilitat deu anys per la sentència de l'1-O, considerava que ja havia fet tot el que havia de fer a l'Ajuntament de Barcelona i al Govern.

En una entrevista a 'Vilaweb',  Forn donava la notícia, expressant però que continua disposat a col·laborar i implicar-se en projectes  polítics i socials. «Tinc consciència política des que tenia 12 anys», ha dit, i assegura que no abandonarà. 

També et pot interessar...