Quim Forn podria sortir cada dia a treballar fora de la presó

Ha demanat el permís i està a l'espera de la resposta de Serveis Penitenciaris
Quim Forn ha demanat un permís per sortir cada dia de la presó a treballar | EP

Quim Forn, l'exconseller i regidor empresonat pel judici de l'1 d'octubre des del 2017, ha demanat un permís per poder sortir a treballar fora de la presó cada dia, informa 'TOT Barcelona'. 

 

Segons han explicat fonts de JxCat al mitjà esmentat, Forn «té una oferta de feina», i ja ha presentat «la documentació necessària» per acollir-se a aquesta autorització del centre penitenciari. Ara, amb tota la paperassa requerida preparada i lliurada, l'exconseller es troba a l'espera de l'autorització de Serveis Penitenciaris, amb l'esperança de rebre-la aquest mateix febrer.

 

Abandona la política

El passat desembre, Quim Forn anunciava la seva retirada de la vida política institucional. L'exconseller, inhabilitat deu anys per la sentència de l'1-O, considerava que ja havia fet tot el que havia de fer a l'Ajuntament de Barcelona i al Govern.

 

En una entrevista a 'Vilaweb', Forn donava la notícia, expressant però que continua disposat a col·laborar i implicar-se en projectes polítics i socials. «Tinc consciència política des que tenia 12 anys», ha dit, i assegura que no abandonarà. 

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Política