Quim Masferrer del foraster es mulla sobre la sentència

Ha publicat una imatge al seu compte d'Instagram amb un escrit contundent

Cares conegudes com el presentador Quim Masferrer apadrinen aquest any la iniciativa
El presentador ha volgut mostrar el seu rebuig vers la sentència a les xarxes | CatalunyaDiari.com

Quim Masferrer, més conegut com el foraster, és a més un brillant actor que està arrasant als teatres amb l'espectacle 'Bona Gent'. Amb els seus actes ha deixat entreveure, en més d'una ocasió, que és una persona solidària, empàtica i respectuosa, una persona que fa nom a l'obra que representa. 

Tant és així que en una entrevista per al rotatiu 'En Blau' va assegurar: «Jordi Sánchez i Jordi Cuixart són les dues persones més pacífiques que conec. Llavors, que no em vinguin amb hòsties de si es pot o no posar llaços grocs en un lloc perquè treure llaços grocs és destruir, mentre que posar-los significa construir i llibertat d'expressió». Una confessió que no pot ser més clara, i tot i que dir el que pensa li ha portat algun mal de cap. 

Una opinió contundent

Com és una persona de dir el què pensa, Masferrer va escriure a les xarxes socials la conclusió que, des del seu punt de vista, es pot entendre de la sentència i és que segons aquest: «Avui l'Estat espanyol ha dictat la seva pròpia sentència». L'actor ha sigut un dels que entre quedar-se callat, o mullar-se, ha decidit fer el segon. També altres personalitats com José Corbacho i Santi Millán van dir ahir la seva després de la sentència contra els presos catalans. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#vergonya #llibertatpresosipresespolítiques #democràcia

Una publicación compartida de Quim Masferrer (@quim_masferrer) el

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari