Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El president Quim Torra s'ha unit a una marxa independentista a Girona

Quim Torra abandona la reunió de la Generalitat per sumar-se a les marxes de l'ANC

El conseller d'Interior, Miquel Buch, també ha desconvocat una roda de premsa, prevista per a dos quarts d'onze

El conseller d'Interior, Miquel Buch, i el president Quim Torra
El conseller d'Interior, Miquel Buch, i el president Quim Torra | CatalunyaDiari.cat

El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha anul·lat la compareixença davant els mitjans de comunicació convocada per dos quarts d'onze del matí i continua reunió al Palau de la Generalitat. A primera hora  s'ha trobat d'urgència amb el president Quim Torra, la consellera de la presidència, Meritxell Budó, i el vicepresident, Pere Aragonès per analitzar els aldarulls en concentracions i mobilitzacions postsentència.

[predef]newsletter-catalunyadiari-general-351[/predef]

Quim Torra opta per sumar-se a les marxes de l'ANC

Després de finalitzar aquesta trobada, Buch continua reunit amb Budó, segons han informat fonts del Departament d'Interior. Ara bé, el president del Govern ha optat per abandonar el Palau de la Generalitat, i sumar-se a una de les marxes convocades per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Una decisió que ha descol·locat els mitjans de comunicació presents, a la qual se li ha sumat poc després la desconvocatòria de la roda de premsa que havia d'aclarir els pròxims passos del govern després dels aldarulls de dimarts a la nit. 

El president Quim Torra s'ha unit a una marxa independentista a Girona
El president Quim Torra s'ha unit a una marxa independentista a Caldes de Malavella   | CCMA

«És fantàstic veure el poble mobilitzat. És emocionant.  Que ningú dubti que aquest president i el Govern estan al costat de la gent» ha manifestat als mitjans presents a la 'Marxa per la Llibertat' de Caldes de Malavella. Torra considera que les manifestacions pacifistes, com les impulsades per ANC i Òmnium Cultural mostren «el millor del poble català».

També et pot interessar...