IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Quim Torra, als seus pares: «Sé que em demanaríeu que serveixi el nostre país amb totes les meves forces»

El president no ha volgut obviar els seus pares en un dels dies més especials de la seva vida

Quim Torra, després de prendre possessió al Palau de la Generalitat
Quim Torra, després de prendre possessió al Palau de la Generalitat | CatalunyaDiari.cat

Quim Torra, segurament, mai hagués imaginat presidir la Generalitat de Catalunya. I menys, en un moment polític tant complicat i excepcional com el d’avui en dia. Avui mateix, però, el mateix Torra ha pres possessió com a 131è president de la Generalitat de Catalunya en un acte serè i de perfil força baix.

«L’excepcionalitat» política que es volia remarcar amb la presa de possessió, però, no ha evitat que Torra pogués tenir un detall d’allò més especial i emotiu amb els seus pares. Torra, servint-se d’un perfil de Twitter que darrerament li ha portat diversos maldecaps, ha publicat una imatge dels seus pares per agrair-los-hi que sempre hagin estat al seu costat.

Torra explica que el seu suport «l’encoratja cada dia»

Quim Torra no s’ha estat de res i ha publicat una imatge dels seus pares acompanyada per un text molt sentit. «Gràcies, pares, per tot», ha explicat el mateix Torra mentre ha optat per dedicar unes paraules, per separat, a pare i mare.

«Pare, sé que em demanaries que serveixi el nostre país amb totes les meves forces», ha explicat mentre afegia: «Mare, el teu suport m'encoratja cada dia».

Roger Torrent i Quim Torra, després de ser nomenat
Roger Torrent i Quim Torra, després de ser nomenat | CatalunyaDiari.cat

 

D’aquesta manera, el recentment investit president de la Generalitat ha volgut donar llum pública als seus pares en un dels dies més especials de la seva vida.

Torra visitarà demà els presos

L’actual president ja va conformar dimecres passat, 16 de maig, que visitaria els presos a Soto del Real, Estremera i Alcalá Meco l’endemà de prendre possessió. Doncs bé, seguint aquesta pauta, Torra  visitarà el vicepresident cessat Oriol Junqueras i els consellers cessats Joaquim Forn, Jordi Turull, Josep Rull i Raül Romeva a Estremera; la presidenta Forcadell i la consellera cessada Dolors Bassa a Alcalá-Meco i els Jordis a Soto del Real.

Finalment, Torra també va expressar que la seva idea passava per visitar els altres polítics exiliats, més enllà de la seva primera visita a l’expresident Carles Puigdemont.


Comentaris

envia el comentari