Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Quim Torra en un parlament

Quim Torra es reafirma: «Treballaré sense treva per culminar el procés d'independència»

El president ha recordat que aquest diumenge es compleix un any i mig des que va ser investit

Quim Torra en un parlament
El president Quim Torra ha tornat a reclamar una negociació entre iguals a Pedro Sánchez | CatalunyaDiari

Aquest diumenge, 17 de novembre,  es compleix exactament un any i mig des que l'actual president de la Generalitat, Quim Torra, es va convertir en cap de l'executiu català. Una data que arriba just després de la sentència del procés, que va condemnar els presos per sedició i malversació, i pocs dies després de les eleccions del 10-N, en les quals Junts per Catalunya (JxCat),  va aconseguir aguantar l'empenta d'ERC, i fins i tot va sumar un diputat més dels que tenia. 

Torna a reclamar diàleg a Pedro Sánchez

En aquest sentit, el president Quim Torra ha recordat la importància d'aquesta data amb una publicació a les xarxes socials. «Fa un any i mig que vaig prometre el càrrec de President de Catalunya amb fidelitat a la voluntat del poble», ha escrit.

  

Torra ha volgut donar les gràcies per «la confiança rebuda», i ha tornat a reivindicar la voluntat de treballar «sense treva» per «culminar el procés d'independència».  Cal mencionar també que, en una entrevista al diari 'Ara', el cap de l'executiu ha avançat que  «en breu» convocarà una mesa de partits, i ha instat el president espanyol en funcions, Pedro Sánchez, a trucar-li. «És molt important aquest reconeixement mutu», ha insistit Torra, que ha tornat a reclamar una «negociació entre iguals».

També et pot interessar...