ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

Polèmica per una entrevista a Valls a una emissora de ràdio irregular

El candidat a l'alcaldia de Barcelona va acudir als estudis de Super 96.6, dirigit al públic llatinoamericà, per apropar-se a aquesta comunitat

Manuel Valls ha estat entrevistat en una emissora de ràdio que emet il·legalment
Manuel Valls ha estat entrevistat en una emissora de ràdio que emet il·legalment | CatalunyaDiari.cat

Manuel Valls ja ha sumat diverses polèmiques en la seva carrera per ser alcalde de Barcelona, i ara el seu nom ha tornat a sonar per una entrevista que ha concedit recentment a una emissora de ràdio. En concret, el problema no té a veure amb l'entrevista en si, sinó el canal, ja que segons ha confirmat el Govern l'emissora realitza les seves emissions de manera irregular. Des de ‘RAC 1’ han explicat que fonts de la Generalitat els han assegurat que Super 96.6 no té cap llicència que els permeti emetre per l’FM i que fa temps que els van obrir un expedient informatiu.

Ara és necessari esbrinar on tenen els estudis i l’antena que fan servir per ocupar aquesta freqüència, a més d’identificar el responsable editorial de l’emissora llatina de Barcelona. Tanmateix, això és una tasca complicada perquè, segons les mateixes fonts, en aquestes situacions normalment existeix una teranyina de societats pantalla que dificulten les tasques d’investigació. Tot plegat una nova anècdota per a l'exprimer ministre francès.

Valls vol apropar-se a les comunitats immigrants

Ha estat el mateix Manuel Valls, candidat a l’alcaldia de Barcelona i exprimer ministre francès, qui ha compartit a través del seu compte de Twitter que realitzaria una entrevista per aquesta emissora de ràdio il·legal. On també ha assegurat: «Els barcelonesos d’origen llatinoamericà són imprescindibles per construir la ciutat oberta que volem. Hi ha molta gent preparada en aquesta comunitat que ens ha d’ajudar a construir la Barcelona del futur».

Durant l’entrevista, l’alcaldable ha lamentat que el racisme, el populisme, el supremacisme i la demagògia estiguin guanyant terreny i eleccions: «Aquí també a Catalunya el supremacisme, perquè quan li dius a algú que ‘és una bèstia espanyola’ o li dius a Inés Arrimadas que ha de tornar al seu país, a Andalusia, o a Manuel Valls, que ha nascut a Barcelona, que és espanyol i que ha de tornar a França».

Manuel Valls creu que «això és racisme» i s’ha de tenir en compte perquè «és molt perillós», per això també va censurar el pacte entre C’s i VOX a Andalusia i va demanar un entre PSOE, PP i C’s, aïllant VOX, per «no deixar espai als populistes». En aquest sentit, ha volgut apropar-se a la comunitat llatina de Barcelona perquè «la immigració sempre és positiva; la ciutat ha de saber integrar la immigració sense que ningú perdi la seva personalitat».


Comentaris

envia el comentari