rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Rafa Nadal sobre Catalunya: «El més important és restablir la normalitat ciutadana»

El tenista mallorquí no ha eludit la polèmica i ha expressat la seva opinió sobre el 'procés'
Rafa Nadal en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Rafa Nadal ha decidit, tot i que només per un dia, deixar la raqueta i agafar el micròfon. Convidat a un acte del Banc Sabadell a Alacant, a València, el popular tenista mallorquí no va eludir la polèmica i va abordar sense embuts el conflicte polític català.

 

El deu vegades campió de Roland Garros, va pronunciar-se davant les 1.200 persones que presenciaven l’acte per afirmar: «Estem vivint una situació excepcional. Portem uns quants mesos en una situació desagradable. El més important és restablir la normalitat ciutadana».

Rafa Nadal, «entristit» pel ‘procés’

Segons ha recollit 'ABC', no és la primera vegada que el tenista es mulla. El cert és que aquest, al contrari del que fan la pràctica majoria dels esportistes, acostuma a respondre sempre que els periodistes l’aborden preguntant-lo per la problemàtica existent a Catalunya.

 

«L’enfrontament és quelcom que no m’agrada», va comentar ahir el tenista mentre afegia: «Espero i desitjo que les coses tornin al seu curs com abans millor».

 

Finalment, però, Nadal va optar per tancar la seva declaració explicant: «Tinc les meves idees i el més important és que hi hagi convivència pacífica, que és el que sempre hi ha hagut al nostre país».

 

El tenista Rafa Nadal amb l'equipació de la selecció espanyola | CreaMundi

 

Nadal no s’amaga

És quelcom lloable. Rafa Nadal sempre contesta sobre Catalunya quan els periodistes li pregunten i, per això, el tenista ja ha expressat altres vegades les seves opinions respecte a Catalunya.

 

Al mes de setembre passat, mentre Nadal estava al US Open dels Estats Units, va explicar: «Em preocupa i m’entristeix la crispació a Catalunya. Al final, estem tots al mateix país i la situació no és bona ni per uns ni per altres. M'agradaria que les coses es poguessin solucionar de pressa perquè Espanya sense Catalunya és menor. El que està clar i sí que m'agrada afirmar és que units som més forts».

 

En aquella ocasió, així mateix, el tenista va acabar explicant que «m'agradaria que ens poguéssim entendre, perquè tots vivim al mateix país i la situació no beneficia a Espanya. M'agradaria seguir convivint com sempre, tot i que la solució final és complicada». 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris