Rafael Hernando a Pedro Sánchez: «Que s'allunyi dels nostres esportistes»

El diputat popular no va dubtar en recordar que Pedro Sánchez és un «perdedor»

Rafael Hernando, portavoz del Partido Popular
Rafael Hernando, portaveu del Partit Popular | CatalunyaDiari.cat

Rafael Hernando, portaveu del PP al Congrés dels Diputats, ha optat per carregar irònicament contra Pedro Sánchez després que aquest presenciés la derrota de la selecció espanyola femenina Sub-20 davant el Japó (1-3).  El president espanyol es va desplaçar fins al municipi de Vannes, situat al nord-est de França per veure la final històrica entre Espanya i el Japó del campionat de futbol femení i, quan va acabar, va visitar les jugadores al vestidor. 

Quelcom que no va agradar gens ni mica a un Hernando, que no va dubtar en comentar: «Espero que a partir d'ara Sánchez es mantingui molt allunyat dels nostres esportistes». 

El «perdedor» Pedro Sánchez

El diputat popular, així mateix, va concloure indicant: «Si ja va portar la mala sort a la selecció espanyola de futbol, especialment a De Gea, ahir va tornar a repetir-ho a la final amb la selecció femenina. És un perdedor que encomana els altres. És un malastruc». I és que la selecció masculina absoluta no va poder passar dels vuitens de final al Mundial d’aquest estiu.

Pedro Sánchez, amb el futbol femení 

Minuts després de la desfeta de la selecció Sub. 20 contra la selecció del Japó, el mateix Sánchez va baixar al vestidor de les integrants de la selcció per animar-les amb el seu discurs. «Arribar fins aquí és el començament. Us queda tot un camí per recórrer i gaudir i aquí estarem tots amb vosaltres. Perquè l’esport és superació. Ha estat un gran partit. Sigui quin sigui el resultat, ja heu fet història», va comentar. 

Pedro Sánchez, en una imatge d'arxiu
Pedro Sánchez, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat  

Comentaris

envia el comentari