rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Rahola, a Arrimadas sobre l’extradició de Puigdemont: «Us han donat un clatellot!»

L'escriptora catalana, qui ja ha carregat en altres ocasions contra la cap de l'oposició, ha recalcat: «No t'has assabentat de res»
Pilar Rahola, al FAQS | CatalunyaDiari.cat

 

Dia de reaccions a Espanya per l’anunci de l’extradició de Carles Puigdemont només pel delicte de malversació. En aquest context, si bé és cert que aquest matí el mateix Puigdemont, Pedro Sánchez i el PP ja han reaccionat a la directriu germànica, també ho és que faltava el comentari d’una de les ‘enfants’ terribles de l’espanyolisme: Pilar Rahola.

 

L’escriptora catalana, en aquest sentit, ha replicat de forma burlesca una piulada de la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas. «No t'has assabentat de res. Us han donat un clatellot de tres parells, senyora, que no te n'adones!», ha comentat Rahola sobre una piulada on Arrimadas comentava que Puigdemont hauria de tornar a Espanya per ser jutjat.

 

Rahola carrega contra Arrimadas sobre l’extradició de Puigdemont

La decisió de l’extradició només pel delicte de malversació per part de l’Audiència de Schleswig-Holstein no ha estat rebuda de bon grat per part de l’espanyolisme. Tot i això, la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha volgut extreure una conclusió positiva de tot plegat dient que Puigdemont haurà de tornar a Espanya per «donar la cara».

 

«Puigdemont haurà de tornar a Espanya per donar la cara davant la justícia per gastar-se els diners de tots en fer un cop d'Estat contra més de mitja Catalunya i contra la democràcia», ha comentat Arrimadas.

 

Inés Arrimadas, líder de Ciutadans a Catalunya | cedida

 

 

«Cap país ni institució europea compra la mentida que puguin ser 'presos polítics», ha dit la cap de l’oposició mentre veia com Rahola replicava dient-li: «No t'has assabentat de res».

La reacció de Puigdemont a la seva extradició

Hores després de la decisió de la justícia alemanya, Carles Puigdemont, ha valorat positivament l'acceptació que l'extradeixin, considerant que no s'ha fet pel delicte de rebel·lió, sinó solament pel de malversació.

«Hem derrotat la principal mentida sostinguda per l'Estat», ha comentat l'expresident de la Generalitat.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris