Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Marxen els núvols dijous amb temperatures que inicien una clara pujada

Pilar Rahola carrega contra Arrimadas: «És una extremista intolerant»

L'escriptora catalana ha reaccionat a una piulada de la líder de Ciutadans assegurant que «només concep la força com a raó»
Pilar Rahola, al FAQS | CatalunyaDiari.cat

 

Pilar Rahola ha tornat a carregar durament contra l’unionisme. En aquesta ocasió, l’escriptora catalana ha aprofitat unes declaracions d’Inés Arrimadas, sobre la reunió entre Quim Torra i Pedro Sánchez per titllar la líder de Ciutadans «d’extremista intolerant que només concep la força com a raó».

 

Així de taxatives han estat les declaracions d’una Pilar Rahola que ha encetat la seva crítica ferotge al·legant: «Aquesta dona no és una hiperventilada de l’espanyolisme». L’origen de tot plegat, així mateix, ha estat una piulada d’Arrimadas on assegurava que Torra havia anat a Madrid a rendir comptes amb Sánchez, per «haver-lo fet president».

 

Contundent crítica d’Arrimadas a la trobada Torra-Sánchez

La líder de Ciutadans al Parlament de Catalunya ha encetat la polèmica en explicar que Quim Torra ha anat a Madrid en vistes de «cobrador del llaç» a reclamar a Sánchez «les lletres de la hipoteca per fer-lo president».

 

Al fil de la seva crítica a la trobada entre el president de la Generalitat i el màxim responsable de l’executiu espanyol, Arrimadas ha apuntalat la seva crítica considerant: «No és normal que el Govern ratifiqui la independència al Parlament i Pedro Sánchez els rebi com si no hagués passat res».

 

 

Inés Arrimadas, en arxiu    | CatalunyaDiari.cat

 

D’altra banda, a través d’un vídeo que la líder de Ciutadans ha adjuntat a la publicació, aquesta ha al·legat: «Torra sap que pot fer totes les barbaritats que vulgui i Sánchez el rebrà com si no hagués passat res, tot i el seu cop a la democràcia i la seva declaració d'independència».

Rahola i les «crispetes» de la pugna PP-Ciutadans

«El PP, que ja no tindrà poder, es matarà viu a partir d’ara amb Ciutadans», va recalcar la mateixa Rahola al programa ‘Preguntes Freqüents’ després que Pedro Sánchez fes efectiva la moció de censura a Rajoy i que aquest anunciés que deixaria  el lideratge del Partit Popular.

 

«Hi haurà una sagnia entre aquests dos que jo vull crispetes i asseure'm a primera fila. Aleshores veuré com ho fan», va prosseguir Rahola, al fil d’una de les seves crítiques més ferotges.