Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pilar Rahola queixant-se

Pilar Rahola acusa a Colau d'«arribisme rastrer»

L'escriptora i tertuliana Pilar Rahola carrega contra Ada Colau per haver sigut reelegida amb els vots del socialista Manuel Valls

Pilar Rahola queixant-se
Pilar Rahola carrega contra Ada Colau | TV3

 

L'escriptora i tertuliana Pilar Rahola carrega contra Ada Colau, l'alcaldessa de Barcelona, per haver sigut reelegida amb els vots del socialista Manuel Valls. En el seu perfil de Twitter, la tertuliana acusa la líder dels comuns d'«arribisme rastrer» il·lustrant la seva inventiva amb una fotografia de Colau i Valls. 

El pacte de la dirigent de Barcelona en Comú i PSC, recolzat per l'exministre francès, ha impedit que Ernest Maragall, líder d'ERC, accedeixi al govern municipal. Rahola va ser present dissabte a la plaça Sant Jaume de Barcelona on desenes de persones es van concentrar per protestar contra el pacte de l'alcaldessa amb els socialistes, quan ja investida es dirigia cap al Palau de la Generalitat, com diu el protocol.

La postura de l'activista ha generat respostes a favor i en contra d'aquestes pressions contra l'alcaldessa. «On estan les teves fotos de la boda a l'Empordà» o «Ada Colau pot dir el que li sembli, només faltaria», «Jo m'aniria preparant per al pròxim desnonament: Palau de la Generalitat» són algunes de les rèpliques, tot i que també ha rebut suport: «No tenen vergonya. Una feia assentaments pels desnonaments i acampades a la Plaça Catalunya mentre l'altre expulsava de França a persones pel seu origen gitano. Ara es fan petons i celebren la victòria. Espero que aquest mal que fan per Barcelona se'ls hi torni multiplicat per mil».

Moltes persones també li  han retret que, sent col·laboradora d'una televisió pública, s'expressi en aquests termes.

També et pot interessar...