IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Rahola denuncia un home que arrenca i llença llaços grocs a les vies del tren

La periodista ha gravat un vídeo a Badalona on també es veu com un grup de persones els tornen a col·locar immediatament

Pilar Rahola ha compartir un vídeo d'un home retirant llaços grocs
Pilar Rahola ha compartit un vídeo d'un home retirant llaços grocs | Cedida

Pilar Rahola ha protagonitzat un nou episodi en el conflicte per la col·locació o retirada de llaços grocs. La periodista ha gravat un home retirant llaços grocs al costat de les vies del tren a Badalona i li ha recriminat aquesta acció. Tot i això, un grup de persones anaven darrere d’ell recollint-los i tornant-los a lligar.

En les imatges, que ha pujat al seu compte de Twitter, la periodista explica com «la gent penja els llaços grocs que un intolerant va traient». El noi, al que també titlla de «’paio’ incívic», en veure aquest fet, acaba llençant uns quants dels llaços a les vies del tren. Pilar Rahola s’acaba encarant amb ell per aquest últim gest.  

 

Rahola l'avisa que li poden posar una multa

Abans que es produeixi una breu discussió, Pilar Rahola crida: «La repressió no podrà amb nosaltres, la intolerància no podrà amb nosaltres». Just després, s’apropa al jove que estava retirant els llaços i li diu, que llençar llaços grocs a la via li pot suposar «una multa administrativa».  

El jove no fa cas a l'advertència de Rahola i continua amb la retirada dels llaços. La coneguda tertuliana afirma llavors que el denunciarà, i aquest li respon: «Denuncia el que vulguis, guapa»

Agents de la Guàrdia Urbana de Badalona arrenquen llaços grocs

Fa algunes setmanes, es va viure a Badalona un altre episodi de retirada de llaços grocs dels seus carrers. En aquesta ocasió es podia veure, en una gravació que va circular per les xarxes socials, dos agents de la Guàrdia Urbana, uniformats, arrencant llaços a un carrer del barri de Casagemes.

Aquest fet va provocar la reacció de l'oposició, que va demanar al govern municipal del PSC que obrís un expedient als dos policies perquè la seva funció és «la seguretat de la ciutadania i no pas perseguir la llibertat d'expressió».  La corporació local va afirmar que el cos policial és «manté neutral davant qualsevol assumpte de caràcter ideològic». 


Comentaris

envia el comentari