Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Rahola, sobre la manifestació de C’s a Madrid: «És pura maldat»

L'escriptora catalana va carregar amb duresa contra Ciutadans al 'FAQS' en explicar: «És la política de la mala gent»

Pilar Rahola va carregar amb duresa contra Ciutadans al 'FAQS'
Pilar Rahola va carregar amb duresa contra Ciutadans al 'FAQS' | TV3

 

Pilar Rahola ha fet del ‘Preguntes Freqüents’ el seu principal aparador. La periodista i escriptora catalana va aprofitar ahir la manifestació a Madrid de Ciutadans en contra dels indults, per etzibar: «És la política de la mala gent. Sortir a manifestar-te per una gent que està a la presó, que no ha estat ni jutjada i que, a més a més, és pacifista i democràtica, és pura maldat».

Més enllà de la crítica inicial, la mateixa Rahola va prosseguir al peu del cantó per fer una particular distinció entre els partits polítics. «Hi ha bona política i de tots els colors, hi ha mala política i de tots els colors, fins i tot política mediocre...  i després hi ha la política de la mala gent», va comentar l’escriptora en referència a la manifestació organitzada per Ciutadans a Madrid.

«És la política de la mala gent»

És la qualificació que va fer Pilar Rahola de les polítiques d’Albert Rivera i d’Inés Arrimadas. Tot plegat, però, va ser fruit de la manifestació que el partit taronja va organitzar a Madrid en contra dels indults i de la política de Pedro Sánchez a la Moncloa. Rivera, en aquesta línia, va arribar a dir que el cap de l’executiu espanyol «no té límits», ja que «és capaç de pactar amb els que escupen Espanya»

Al peu del canó, Rahola esclatava contra un Rivera que, hores abans, no havia tingut cap mena de mirament per explicar que «Sánchez està negociant una majoria política perillosa per aquest país», i per afegir: «Concedir indults, purgar els advocats de l'Estat i jutjar i dir que no és rebel·lió».