Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Rahola i Marhuenda, en contra del consell del 21-D a Barcelona

Pilar Rahola al 'FAQS' i Marhuenda a 'La Sexta Noche' van coincidir en mostrar-se en contra de la celebració del consell de ministres previst pel 21-D a Barcelona

Pilar Rahola i Francisco Marhuenda, en contra del consell de ministres del 21-D a Barcelona
Pilar Rahola i Francisco Marhuenda, en contra del consell de ministres del 21-D a Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

Estrany però cert, al cap i a la fi. Pilar Rahola i Francisco Marhuenda coincideixen en assegurar que la celebració del consell de ministres prevista pel 21 de desembre a Barcelona no és adequada. Rahola, abanderada del bàndol sobiranista, va explicar ahir al ‘Preguntes Freqüents’ de TV3 que la idea li sembla una «provocació». «No hi havia cap més dia?», preguntava enèrgicament l’escriptora catalana.

Minuts més tard, a ‘La Sexta Noche’, el periodista Francisco Marhuenda sorprenia a tothom en prosseguir amb el mateix discurs. «És un disbarat fer el consell de ministres a Barcelona. Aquest escenari irresponsable l’està provocant el president Sánchez», comentava el mateix Marhuenda.

 

Rahola i Marhuenda, a l’uníson

I ho fan, així mateix, a resultes del novament polèmic 21-D. Si l’any passat aquesta data ja va ser prou significativa per la imposició electoral del 155, enguany aquesta cobra una força menor —tot i que també important— amb la celebració del consell de ministres.

[predef]diari-de-catalunya-87[/predef]

La tensió, però, serà de ben segur un dels plats forts del dia. Per això mateix, doncs, Pedro Sánchez ja ha comunicat que enviarà 1.000 nous policies a Catalunya per garantir la calma. Quelcom que, de retruc, ha provocat encara més nervis i que persones com Rahola o Marhuenda optin per criticar la  «provocació» o «irresponsabilitat» de Sánchez.