Pilar Rahola se’n riu de Millo: «Guapo, Enric Millo. Guapo, guapo, guapo»

Enric Millo havia adjuntat a Twitter un vídeo de Rahola al 'FAQS' i, tot seguit, es preguntava: «Qui dona ordres a TV3? La més objectiva i neutral de totes»

Pilar Rahola, en una imatge d'arxiu
Pilar Rahola, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

Pilar Rahola s’erigeix, altra vegada, com una de les majors ‘enfants terribles’ de l’espanyolisme. Sempre al peu del canó, l’escriptora catalana no s’ha estat de res ara per replicar l’exdelegat del govern a Catalunya, Enric Millo, després que aquest fes referència a un vídeo de Rahola a les xarxes. En aquest, de fet, hi apareixia Rahola al ‘FAQS’ de TV3 on assegurava: «Estem en una situació crítica! (Punxa’m la càmera) És una vergonya!».

Aquest «‘punxa’m la càmera» va ser el gran mal de Rahola i, per això mateix, Millo va piular: «Qui dona ordres a TV3? La més objectiva i neutral de totes», deia en referència a una Rahola que, hores després replicava: «Guapo, Enric Millo. Guapo, guapo, guapo».

 

Rahola, a Millo: «Guapo, Enric Millo»

Va ser la particular mofa de l’expolítica d’Esquerra Republicana després que el mateix Millo adjuntés un vídeo on Rahola era titllada de «verdulaire». Per això mateix, només veure-ho, la mateixa escriptora a ha saltat 8 minuts després —el tweet de Millo és de les 09:29 del matí, mentre que el de Rahola és a les 9:37 hores— per donar-li les gràcies al seu estil.

La pugna, així mateix, ha tingut un ressò força notòri a les xarxes socials i la piulada de Pilar Rahola compta amb més de 100 'retweets' i més de 500 'likes'. Així mateix, fins a 70 persones han optat també per dir-hi la seva sobre el conflicte.                                                   


Comentaris

envia el comentari