Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mariano Rajoy a l'enterrament de la seva germana Mercedes (16-12-19)

Rajoy acomiada aquest 9 de gener entre llàgrimes a qui més estimava

Mercedes, la germana de Rajoy, va morir sobtadament el passat decembre

Mariano Rajoy a l'enterrament de la seva germana Mercedes (16-12-19)
Mariano Rajoy a l'enterrament de la seva germana Mercedes el passat desembre | G3

Mariano Rajoy ha hagut de passar unes dures festes de Nadal després que el passat 15 de desembre la seva germana morís sobtadament als 62 anys. Mercedes treballava com registradora de propietat, i va ser el seu marit el que va trobar el cos sense vida a la propietat que compartien.

Rajoy tenia una unió especial amb la seva germana, tant com per compartir urbanització a Aravaca. Així, l’expresident haurà de recordar una vegada més el seu dol avui,  9 de gener, dia en el qual se celebra una missa en recordatori de la germana del polític. El memorial tindrà lloc a partir de les vuit de la tarda a L’Església dels Jesuïtes situada al carrer Serrano de Madrid.

Familiars i amics acompanyaran el polític 

Indiscutiblement, Rajoy estarà present a la missa dedicada a la seva germana. Allà l’acompanyarà  el seu germà i la seva dona, Elvira Fernández,  que no s’ha separat d’ell des que es va saber la notícia. També es preveu l’aparició d’altres figures polítiques importants de l'entorn del líder del PP i que ja van aparèixer al tanatori per acompanyar la família en aquests durs moments. Es tracta de figures com Pablo Casado, Cayetana Álvarez de Toledo, Soraya Sáenz de Santamaría o Rafael Hernando.

Rajoy travessa uns durs anys, ja que la mort de la seva germana va arribar pràcticament un any després que la del seu pare, a qui ell descrivia com «la persona que més m’ha marcat en aquesta vida». L’expresident també va perdre el seu altre germà, Luis, l’any 2014.

També et pot interessar...

  • Rajoy revela converses privades amb Puigdemont: «Em va dir 'No pots autoritzar un referèndum'»
  • Puigdemont trenca el silenci sobre la confessió de Rajoy: «El temps posa les persones al seu lloc»