rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Rajoy anuncia Consell de Ministres extraordinari i l'aplicació de l'article 155

El govern espanyol considera que no pot precisar de forma clara si el president de la Generalitat va declarar la independència de la república catalana
Comunicat del govern espanyol en resposta a Carles Puigdemont | Cedida

 

El govern espanyol ha respost de forma contundent a la carta enviada per Carles Puigdemont a Mariano Rajoy aquest 19 d'octubre. En un comunicat oficial del govern, aquest afirma que seguirà amb els tràmits per aplicar l'article 155 de la Constitució i anuncia per al dissabte vinent un consell de ministres extraordinari. D'altra banda, el govern espanyol considera que no pot precisar de forma clara si el president de la Generalitat va declarar la independència de la república catalana i, en conseqüència, seguirà amb els tràmits per «restaurar la legalitat a l'autogovern de Catalunya».

 

Al comunicat, la presidència del govern espanyol agraeix a diverses formacions polítiques el suport rebut i condemna l'actuació de la Generalitat que busca «deliberadament i sistemàticament l'enfrontament institucional». Finalment, el govern espanyol assegura que posarà els seus esforços en «recuperar la convivència pacífica de tots els ciutadans i frenar el deteriorament econòmic que la inseguretat jurídica està causant a Catalunya».

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris