rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Rajoy assegura que el Regne Unit és el bressol del parlamentarisme en lloc de Lleó

Té el títol de la UNESCO
Mariano Rajoy a Telecinco | Cedida

 

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, després d'assegurar que no descarta tornar a presentar-se com a candidat a les pròximes eleccions generals, ha tornat a equivocar-se en una de les seves afirmacions. En aquest cas, al diari 'The Guardian'. 

Rajoy ha parlat de la «fermesa» i la «claredat» del suport que el govern britànic li ha ofert davant la situació política catalana. En aquest sentit, ha assegurat que aquest gest el considera molt «important», ja que el Regne Unit és el «bressol del parlamentarisme i l'imperi de la llei». Aquestes afirmacions han provocat el descontentament per part dels habitants de Lleó, localitat que la UNESCO va reconèixer com a bressol del parlamentarisme.

La resposta de Lleó

Segons informa La Sexta, el Col·lectiu de Ciutadans del Regne de Lleó ha mostrat la seva indignació amb aquest «greu error històric», ja que «ha volgut fer gala del seu complet desconeixement de la història del Regne de Lleó». A més, ha afegit que: «Rajoy està demostrant únicament la seva incultura i la seva manca de coneixement de l'actualitat».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris