ARA MATEIX:

🔴 Continua tallada l'AP-7 a la Jonquera en sentit Barcelona

Rajoy assegura a la revista ‘La Repubblica’: «He salvat Espanya»

El president del govern espanyol afirma que «la UE ha aïllat els independentistes» i que «després de les eleccions s’iniciarà una fase de normalitat» a Catalunya
Imatge d'arxiu de Mariano Rajoy. | EFE

 

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha dit en una entrevista al diari italià ‘La Repubblica’ que ha «salvat Espanya» i que «ara» és l’hora «de tancar les ferides». En l’entrevista, Rajoy ha afirmat que la situació a Catalunya «ha millorat» en les darreres setmanes i ha dit que està «segur» que «després de les eleccions s’iniciarà una fase de normalitat» a Catalunya.

Paciència infinita

A més, el president del govern espanyol ha acusat el govern català de fer veure «que la Constitució espanyola no existia a Catalunya», de crear «una legalitat paral·lela» i de «violar les sentències» de la justícia espanyola. Rajoy també ha apuntat que el govern espanyol ha «tingut una paciència infinita», però ha remarcat que malgrat això no es va «aturar».

 

‘La Reppublica’ destaca que «per a Rajoy només hi ha un camí» possible i és «el respecte a la unitat nacional i a la Constitució». Segons el diari italià, Rajoy «no amaga la seva preocupació per la interferència russa i per la deriva populista a Europa».

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris