Mariano Rajoy respon a Aznar: «No s’ha de reconstruir res, el centredreta és el PP»

Aznar es va oferir per reconstruir el centredreta polític a Espanya

Rajoy i Aznar, en una imatge d'arxiu
Rajoy i Aznar, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

José María Aznar va saltar ahir a la palestra amb la voluntat d'instal·lar-s’hi durant uns dies. Quina ha estat la seva sorpresa avui, però, quan ha vist que les portades no eren per a ell i, per contra, la plana major de Partit Popular se li girava en contra d’unes declaracions on afirmava que s’oferia com a nexe d’unió del centredreta polític a Espanya.

L’expresident del govern espanyol i encara cap de files del PP, Mariano Rajoy, no s’ha arronsat gens ni mica i ha respost taxativament al seu predecessor: «El centre dreta no s’ha de reconstruir, el centredreta és el PP».

Crítiques de Rajoy a Aznar

La guerra oberta al PP està servida. Tot va esclatar quan ahir Aznar va irrompre a l’escena popular per  oferir-se a reconstruir la «centredreta nacional». El que va ser president espanyol entre 1996 i 2004, en aquest sentit, creia que era necessari «que els espanyols puguin tenir garanties d'un projecte de futur».

Es mostrava, a més, disposat a contribuir «amb molt de gust» a aquest objectiu. Rajoy, però, l’ha contradit per explicar que no hi ha cap fractura al PP com perquè hagi d’intervenir-hi l’expresident i que la columna ideològica del partit es manté ferma.

Així doncs, el mateix Rajoy ha assegurat que «no té cap sentit que Aznar entri en això» perquè: «Passarà el que vulguin els militants del PP. El partit no s’ha de reconstruir, tot i que és cert que s’haurà de treballar amb intensitat».

Mariano Rajoy dimite como presidente del Gobierno
Mariano Rajoy, marxant del congrés dels diputats | Twitter

 

Cospedal també renega d’Aznar

Maria Dolores de Cospedal també hi ha volgut dir-hi la seva i ha defensat aferrissadament Mariano Rajoy. I en aquest sentit, per fer-ho, no ha evitat enviar un dard enverinat a José María Aznar.

«Som tot el que som gràcies a la persona que ens ha guiat des del 2004», ha explicat una Cospedal, que sona per ser el relleu de Rajoy al capdavant del PP.


Comentaris

envia el comentari