Rajoy i la seva família tornen al seu dúplex de 280 metres quadrats

Després del seu cessament el líder del PP ha hagut d'abandonar la Moncloa i tornar al seu domicili anterior

Imagen del exterior de la urbanización donde Rajoy vivirá en su dúplex
Imatge de l'exterior de la urbanització on Rajoy viurà al seu dúplex | Telecinco

Pedro Sánchez s'ha convertit en el nou president del govern espanyol després que fos aprovada la moció de censura contra Mariano Rajoy. Aquest mateix dissabte, el líder socialista va prometre el seu càrrec i ja es pot instal·lar amb la seva família a la Moncloa, motiu pel qual Rajoy ha hagut de fer les maletes i tornar a viure al seu antic domicili.

Després de sis anys a la Moncloa, el ja expresident del govern espanyol, la seva dona Elvira Fernández i els seus dos fills Mariano i Juan han tornat al dúplex de 280 metres quadrats que tenen a Aravaca, un barri situat a uns 9 quilòmetres del centre de Madrid.

Imagen de la terraza de uno de los dúplex de Aravaca
Imatge de la terrassa d'un dels dúplex d'Aravaca | Telecinco

 

Un dúplex de 280 metres quadrats

Aquesta residència, que la Rajoy i la seva família van deixar quan va ser elegit president l'any 2011, és més gran que el Palau de la Moncloa, que té una extensió de 200 metres quadrats. I és que, segons recull el diari 'El Mundo', el dúplex on ara viuran està format per una planta baixa de 78 metres quadrats i una planta superior de més de 200.

L'habitatge consta d'un ampli menjador amb rebedor, dormitori principal amb bany privat, així com diverses habitacions per als seus fills i convidats amb dos banys més, una gran terrassa i un jardí de 30 metres quadrats. A més, la urbanització té dues piscines comunitàries i una pista de tenis.

La planta baja tiene 78 metros cuadrados y la planta superior 200
La planta baixa té 78 metres quadrats i la planta superior 200 | Telecinco

 

Ha estat buit des de l'any 2011

La família Rajoy va comprar aquest immoble l'any 1998. Aquí hi va viure durant 13 anys fins que el Partit Popular va guanyar les eleccions generals del 2011 i es van haver de mudar a la Moncloa, deixant buit el seu habitatge des d'aleshores.

Ara serà Pedro Sánchez qui haurà de marxar del seu luxós pis situat en una urbanització a Pozuelo de Alarcón per traslladar-se a la Moncloa amb la seva dona Begoña Gómez i les seves dues filles, Carlota de 13 anys i Ainhoa d'11.

Uno de los baños que conforman la vivienda
Un dels banys que conformen l'habitatge | Telecinco
 
La vivienda de la familia Rajoy cuenta con un jardín y una gran terraza
L'habitatge de la família Rajoy disposa d'un jardí i una gran terrassa | Telecinco

Comentaris

envia el comentari