Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Rajoy i la seva família tornen al seu dúplex de 280 metres quadrats

Després del seu cessament el líder del PP ha hagut d'abandonar la Moncloa i tornar al seu domicili anterior
Imatge de l'exterior de la urbanització on Rajoy viurà al seu dúplex | Telecinco

 

Pedro Sánchez s'ha convertit en el nou president del govern espanyol després que fos aprovada la moció de censura contra Mariano Rajoy. Aquest mateix dissabte, el líder socialista va prometre el seu càrrec i ja es pot instal·lar amb la seva família a la Moncloa, motiu pel qual Rajoy ha hagut de fer les maletes i tornar a viure al seu antic domicili.

 

Després de sis anys a la Moncloa, el ja expresident del govern espanyol, la seva dona Elvira Fernández i els seus dos fills Mariano i Juan han tornat al dúplex de 280 metres quadrats que tenen a Aravaca, un barri situat a uns 9 quilòmetres del centre de Madrid.

 

Imatge de la terrassa d'un dels dúplex d'Aravaca | Telecinco

 

Un dúplex de 280 metres quadrats

Aquesta residència, que la Rajoy i la seva família van deixar quan va ser elegit president l'any 2011, és més gran que el Palau de la Moncloa, que té una extensió de 200 metres quadrats. I és que, segons recull el diari 'El Mundo', el dúplex on ara viuran està format per una planta baixa de 78 metres quadrats i una planta superior de més de 200.

 

L'habitatge consta d'un ampli menjador amb rebedor, dormitori principal amb bany privat, així com diverses habitacions per als seus fills i convidats amb dos banys més, una gran terrassa i un jardí de 30 metres quadrats. A més, la urbanització té dues piscines comunitàries i una pista de tenis.

 

La planta baixa té 78 metres quadrats i la planta superior 200 | Telecinco

 

Ha estat buit des de l'any 2011

La família Rajoy va comprar aquest immoble l'any 1998. Aquí hi va viure durant 13 anys fins que el Partit Popular va guanyar les eleccions generals del 2011 i es van haver de mudar a la Moncloa, deixant buit el seu habitatge des d'aleshores.

 

Ara serà Pedro Sánchez qui haurà de marxar del seu luxós pis situat en una urbanització a Pozuelo de Alarcón per traslladar-se a la Moncloa amb la seva dona Begoña Gómez i les seves dues filles, Carlota de 13 anys i Ainhoa d'11.

Un dels banys que conformen l'habitatge | Telecinco
 
L'habitatge de la família Rajoy disposa d'un jardí i una gran terrassa | Telecinco
Comentaris