Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carmen Calvo en una roda de premsa el 2 de novembre de 2018.

Rebombori a les xarxes per la imatge de Carmen Calvo al Congrés

Calvo va estar ingressada pel coronavirus i va acabar superant la infecció

Carmen Calvo en una roda de premsa el 2 de novembre de 2018.
Carmen Calvo és la vicepresidenta primera del govern espanyol. | Europa Press

Aquest dimecres està sent un dia d'allò més intens al Congrés dels Diputats. Al llarg de la jornada, s'està fent el debat sobre la quarta pròrroga de l'estat d'alarma i, com qualsevol sessió parlamentària, també hi ha imatges de tall anecdòtic. Avui, per exemple, les paraules de Santiago Abascal en defensa del col·lectiu homosexual, o les d'Inés Arrimadas en un avançat estat d'embaràs.

Carmen Calvo, amb mascareta i manta al Congrés

N'hi ha, però, una altra, que a més ha aixecat forta polseguera a les xarxes socials. La protagonitza la vicepresidenta primera del govern espanyol, la socialista Carmen Calvo, que ha sorprès per tal com ha aparegut des del seu escó durant una estona determinada del debat parlamentari:

Calvo, recuperada del coronavirus

L'aspecte de Carmen Calvo ha sobtat, però cal recordar que la vicepresidenta primera del govern espanyol va infectar-se fa unes setmanes del coronavirus, malaltia que, finalment, va poder superar. Amb tot, però, l'aspecte de Calvo tapada amb mascareta i amb una manta des del coll fins als peus no ha passat per alt als usuaris de les xarxes.