Jordi Rabassa, el regidor de Colau que vol fer fora de Via Laietana la Policia Nacional

Ha titllat d'«inadequat» per albergar una seu policial l'edifici del centre de Barcelona

Jordi Rabassa, el regidor de Colau que vol fer fora a la Policia Nacional
Jordi Rabassa, el regidor de Colau que vol fer fora a la Policia Nacional | Ajuntament de Barcelona

Jordi Rabassa és el regidor d'Ada Colau que vol fer fora la Policia Nacional del centre de Barcelona. El passat dilluns va fer pública, a través del seu compte de Twitter, una carta enviada al cap de la Policia Nacional a Catalunya. En aquesta, titllava «d'inadequat» l'edifici del número 43 de la Via Laietana per a albergar la seu policial. A més, instava al cos de seguretat a «iniciar un diàleg sobre el seu futur en una altra ubicació».

La tercera tinenta d'alcalde, Laia Bonet, va voler deixar clar que aquesta petició de desallotjament era una «opinió personal» i que no estava compartida per la resta del govern municipal. 

Els efectius policials «trigarien més a arribar al lloc de l'incident»

Preguntats per l'ofensiva de l'oposició municipal i Rabassa, fonts sindicals han volgut recordar que qualsevol trasllat fora de la zona seria perjudicial per a la seguretat ciutadana i que els efectius policials «trigarien més a arribar al lloc de l'incident».

No és la primera vegada que el regidor mostra la seva antipatia contra els estaments policials i militars. Segons informa 'Crónica Global' també va participar en desallotjar a la Germanor d'Antics Legionaris de les seves dependències.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari