YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un regidor d'ERC ferit en un accident de bicicleta a Barcelona

Jordi Coronas ha acabat amb 4 punts a la barbeta i l'escafoide trencat després que un altre ciclista no respectes un semàfor

Jordi Coronas
Jordi Coronas ha resultat ferit en un accident de bicicleta | Europa Press

El regidor d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Coronas, ha denunciat haver patit un accident en bicicleta per culpa de la imprudència d'un altre ciclista. Coronas explicava al seu compte de Twitter que aquest no va respectar un semàfor provocant un xoc entre ells. 

El membre d'Esquerra Republicana confirmava les conseqüències de no respectar les normes de circulació, sigui quin el vehicle en el qual se circula. La irresponsabilitat de l'altre ciclista li ha provocat una ferida a la barbeta i la ruptura d'un ós de la mà. 

Un ciclista atropella greument un nadó i una dona a Barcelona i fuig

La Guàrdia Urbana de Barcelona va obrir una investigació per identificar l'autor d'un atropellament greu que va tenir lloc el dissabte, 30 de març, a les 15.07 hores a l'avinguda Diagonal, número 643, a la vorera mar, just davant del Palau de Pedralbes.

Un ciclista va atropellar dues persones, un adult i un nen que va resultar ferit de gravetat, i va fugir a l'acte. Diversos usuaris de Twitter apuntaven, i es confirmava posteriorment, que el menor d’edat atropellat era un nen de menys d’un any, que es troba estable en aquests moments.

Segons sembla, la dona acabava de baixar de l’autobús a la parada Palau Reial i es disposava a posar el nadó al cotxet quan va ser envestida per la bicicleta, el conductor de la qual no es va parar a auxiliar-los. Dona i nadó van caure a terra i el petit va sofrir un traumatisme cranial amb pronòstic greu.


Comentaris

envia el comentari