Un regidor d'ERC de Terrassa rep una demanda de divorci sense haver-se casat

El republicà Carles Caballero va rebre un correu electrònic en el qual una dona l'informava que el cas ja està en mans d'un jutjat

El regidor republicà Carles Caballero en una imatge d'arxiu
El regidor republicà Carles Caballero en una imatge d'arxiu | Twitter (@CarlesCaballero)

Sense paraules. Així s'ha quedat un regidor d'Esquerra Republicana (ERC) de l'Ajuntament de Terrassa després de rebre un sorprenent missatge al seu ordinador. En concret, el protagonista de la nostra història és Carles Caballero, que en les passades eleccions municipals de l'any 2015 ocupava el número tres a les llistes de la formació independentista. 

Fa poc, en obrir el seu correu electrònic, va veure que una dona, que en teoria era la seva, l'informava que recentment havia acudit als jutjats per presentar una demanda de divorci. Fins aquí tot pot semblar normal, ja són moltes les parelles que se separen als nostres dies. Hi ha però, un petit detall, que capgira tota la història: Caballero no s'ha casat mai. «Encara no m'he casat mai, o al menys devia ser en una festa a Las Vegas d'aquelles que no te'n recordes», ha explicat el polític amb ironia. 

Li han enviat també la factura que ha de pagar

En el mencionat correu, s'informava el regidor que la procuradora ja ha presentat la demanda de divorci als jutjats. A més a més, també se li adjuntava la factura que suposadament ha de pagar. El missatge acaba amb unes paraules tranquil·litzadores: «El mantindrem informat de qualsevol novetat al respecte». 

Caballero, que insisteix que ell no s'ha animat mai a fer el pas cap al matrimoni, creu que el que ha passat és que el remitent s'ha equivocat de destinatari a l'hora d'escriure l'adreça. «Prego que no iniciïn cap procés de divorci fins que conegui la núvia», assegura, mig en broma. 

Format a les Joventuts d'Esquerra Republicana

La trajectòria política del protagonista de la nostra història es va iniciar a les Joventuts d'Esquerra Republicana (JERC), on va ocupar el càrrec de portaveu al Vallès Occidental, i posteriorment a tot el Vallès. És treballador autònom en el sector de la distribució alimentària, i es defineix com a català d'esquerres, independentista, culer i minyó. 


Comentaris

envia el comentari