La regidora d'ERC a Barcelona, Montse Benedí, va ser assetjada per un conseller

Montserrat Benedí ha explicat a l'emissora de la UAB que va haver d'amenaçar-lo en denunciar si no cessava el seu comportament

ERC
Montserrat Benedí va ser assetjada per un conseller de Sant Andreu | CatalunyaDiari.cat

La regidora del grup municipal d'Esquerra Republicana a Barcelona, Montserrat Benedí, número quatre en les eleccions municipals en la candidatura d'Ernest Maragall i presidenta del districte de Sant Andreu, va ser assetjada per un conseller del mateix districte.

Ho ha revelat al programa 'Onada Feminista' de la ràdio UAB Ràdio, on ha explicat que un conseller la va assetjar fins a tres vegades entre un període entre el 2009 i el 2015. «La tercera vegada que la cosa va pujar de to li vaig dir que, si continuava comportant-se d’aquella manera, el denunciaria; així es va acabar», ha explicat Benedí. Ha destacat que l'assetjador era conseller del mateix districte, però que no era d'ERC, i que l'actitud d'aquest polític només va parar quan la consellera va amenaçar de denunciar-lo.

La regidora d'ERC ja havia patit una situació similar amb el president d'una entitat
La regidora d'ERC ja havia patit una situació similar amb el president d'una entitat | CEDIDA

 

No és la primera vegada que ha patit aquesta situació 

L'aleshores consellera del grup municipal d'Esquerra Republicana ha assenyalat que, en el seu moment, va decidir no fer pública la situació que havia patit, de forma reiterada per decisió pròpia, tot i que hi havia persones del seu entorn amb qui sí que ho va compartir i que, en tenir constància dels fets, li van donar tot el seu suport.

Segons ha explicat, al llarg de la carrera política s'ha trobat amb diverses situacions en les quals li ha fet falta recordar a homes que el seu rang protocol·lari era superior per raó de càrrec. Ha afegit que, ara no fa gaire temps, va patir una situació similar a l'anterior, ja que el president d'una entitat la va intimidar i el seu comportament va cessar quan el va advertir.

Benedí, que a més de presidir el consell de districte de Sant Andreu, també és regidora adscrita d'ERC a Nou Barris i Sants-Montjuïc ha anunciat, a través dels portaveus del grup municipal, que no faria cap més comentari relacionat amb aquesta qüestió.

També et pot interessar:


Comentaris

envia el comentari