El rei emèrit Joan Carles considera que la crisi catalana «és per culpa d'aquests del PP»

Joan Carles va estar de visita a València i va parlar clar amb els seus amfitrions sobre la crisi que està vivint Catalunya
El rei emèrit Joan Carles en una foto d'arxiu. | Cedida

 

El rei emèrit Joan Carles va visitar durant aquests últims dies València i es va sincerar amb els seus amfitrions sobre el que realment pensa de la situació i l'origen del problema polític que s'està vivint a Catalunya, tal com relata 'Informalia'.

 

Va passar fa tot just unes setmanes, durant una visita de Joan Carles a València i que no va transcendir a la premsa. Sembla que l'emèrit va compartir una agradable jornada amb el president autonòmic, Ximo Puig, i José Manuel García-Margallo, exministre d'Afers Exteriors del PP.

Segons apunta aquesta mateixa font, el rei va comentar amb els seus acompanyants la complicada situació que s'està vivint a Catalunya i que en aquell moment acabava d'esclatar i es va mostrar realment sincer i directe amb la seva opinió sobre aquest tema: «Tot el que està passant a Catalunya és culpa d'aquests del PP».

 

Imatge d'arxiu del rei emèrit Joan Carles. | Cedida

 

El rei emèrit sempre ha amagat les seves preferències polítiques

Cal destacar que el rei emèrit sempre ha intentat amagar les seves preferències polítiques per ser el màxim representant de l'estat, tant és així, que el monarca, per voluntat pròpia, ni tan sols forma part de les votacions democràtiques que el país celebra cada quatre anys.

Això sí, anys enrere, es va arribar a publicar que la seva relació amb José María Aznar no era gaire bona, mentre que el seu tracte amb José Luis Rodríguez Zapatero era molt més còmplice.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris