rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El rei Felip VI visitarà Catalunya la setmana que ve

El monarca participarà en el sopar inaugural del Mobile World Congress de Barcelona
Imatge d'arxiu del rei Felip VI | Cedida

 

El rei Felip VI visitarà Catalunya la setmana que ve, per participar en el sopar inaugural del Mobile World Congress de Barcelona. Segons informa 'El Español', es tracta de la primera vegada que torna a Catalunya després de l'1-O i del tens ambient que s'ha generat durant els posteriors dies a raó del conflicte amb Espanya pel procés independentista. El sopar del congrés, que se celebra anualment, tindrà lloc el vinent diumenge, 25 de febrer, al Palau de la Música Catalana. 

Un dels possibles motius pels quals la Casa Reial ha decidit fer aquest pas és perquè la situació s'ha calmat una mica a raó del bloqueig polític i institucional que existeix actualment, ja que el Parlament encara no ha aconseguit formar govern. 

 

La visita de Felip VI, probablement, no agradarà als independentistes després d'escoltar les seves paraules en defensa de la constitució i de la importància del seu compliment, les quals servien per promoure la monarquia i el seu lideratge. A més, el rei va remarcar que el govern català hauria «vulnerat de manera sistemàtica les normes aprovades legalment i legítimament, demostrant una deslleialtat inadmissible als poders de l'Estat». No obstant això, ell s'ha decidit a tornar en aquesta data tan especial pels amants de la tecnologia. 

L'anterior visita del rei

L'última vegada que el rei va trepitjar el territori català va ser durant la manifestació del 27 d'agost, després dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils. L'ocasió no va resultar còmode pel monarca, ja que a banda dels tràgics fets que van tenir lloc, també va estar envoltat d'estelades, crits i cartells que carregaven contra ell i el relacionaven amb el terrorisme. 

 

Posteriorment, el passat 3 d'octubre, es va dirigir al poble català amb un missatge excepcional amb motiu del conflicte entre els dos governs, el català i l'espanyol, on instava al compliment de la llei. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris