Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carles Puidemont arribant al Palau de Justícia de Brussel·les

La reivindicativa felicitació nadalenca de Carles Puigdemont

«Nadal en Nadal fins a la victòria final» ha sentenciat l'expresident

Carles Puidemont arribant al Palau de Justícia de Brussel·les
Carles Puigdemont arribant al Palau de Justícia de Brussel·les | GTRES

Carles Puigdemont, l'expresident de la Generalitat, ha volgut felicitar el Nadal des de Bèlgica a través del seu compte de Twitter amb un missatge dirigit a tothom.

A més de felicitar les festes, l'excap del Govern ha volgut dedicar unes  paraules als presos i als que es troben en la mateixa situació que ell: «Que tingueu un bon Nadal, i que ni avui ni mai no ens falti el record per a tots els qui aquests dies no poden ser amb nosaltres. De Nadal en Nadal fins a la victòria final» ha sentenciat Puigdemont.

No tornarà a Catalunya

Els últims dies s'han sentit veus fent referència al possible retorn de l'expresident. Unes veus que ell mateix ha desmentit: «L'exili és una eina de lluita», ha afegit l'expresident, que considera que la immunitat, tot i benvinguda, «no és normalitat». «El que no faré és venir a casa meva i instal·lar-me.

Tinc residència belga i no la canviaré. Hem construït un espai que ens ha costat molt», ha explicat Carles Puigdemont. A més, l'expresident assegura que l'Estat espanyol «pot tenir la temptació de violentar la llei europea». Tot i això, reconeix tenir ganes de tornar a casa i de poder fer alguna reunió a Perpinyà»

També et pot interessar...