La reivindicativa felicitació nadalenca de Carles Puigdemont

«Nadal en Nadal fins a la victòria final» ha sentenciat l'expresident

Carles Puidemont arribant al Palau de Justícia de Brussel·les
Carles Puigdemont arribant al Palau de Justícia de Brussel·les | GTRES

Carles Puigdemont, l'expresident de la Generalitat, ha volgut felicitar el Nadal des de Bèlgica a través del seu compte de Twitter amb un missatge dirigit a tothom.

A més de felicitar les festes, l'excap del Govern ha volgut dedicar unes paraules als presos i als que es troben en la mateixa situació que ell: «Que tingueu un bon Nadal, i que ni avui ni mai no ens falti el record per a tots els qui aquests dies no poden ser amb nosaltres. De Nadal en Nadal fins a la victòria final» ha sentenciat Puigdemont.

No tornarà a Catalunya

Els últims dies s'han sentit veus fent referència al possible retorn de l'expresident. Unes veus que ell mateix ha desmentit: «L'exili és una eina de lluita», ha afegit l'expresident, que considera que la immunitat, tot i benvinguda, «no és normalitat». «El que no faré és venir a casa meva i instal·lar-me.

Tinc residència belga i no la canviaré. Hem construït un espai que ens ha costat molt», ha explicat Carles Puigdemont. A més, l'expresident assegura que l'Estat espanyol «pot tenir la temptació de violentar la llei europea». Tot i això, reconeix tenir ganes de tornar a casa i de poder fer alguna reunió a Perpinyà»

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari