Un rellotge espia hauria gravat les imatges de Junqueras, Forn i Romeva a Estremera

La gravació ha generat una gran polèmica i l'autor ja hauria estat identificat

Captura d'Oriol Junqueras donant classes d'història antiga a la presó d'Estremera
Captura d'Oriol Junqueras donant classes d'història antiga a la presó d'Estremera | ARA

La direcció del Centre Penitenciari d’Estremera ha pogut identificar ja l’autor del polèmic vídeo on es podien veure imatges dels polítics presos catalans. El vídeo, que va generar gran indignació entre el sector sobiranista per la humiliació de les imatges —Andreu Van den Eynde, advocat de Junqueras i Romeva va confirmar que segurament interposarien una denúncia—, l’hauria gravat un intern del mateix mòdul de la presó on es troben i que aquest moment està de permís.

Una pregunta, però, encara necessita resposta: com es van gravar les polèmiques imatges?. Doncs bé, segons treu a la llum ‘El Periódico’, la gravació en qüestió s’hauria dut a terme a través d’un rellotge espia introduït al centre penitenciari per l’intern citat. El pres que va gravar les imatges, d’altra banda, estaria gaudint d’un permís a hores d’ara.

Un rellotge espia, protagonista de la polèmica

Segons fonts policials citades pel mitjà esmentat, el rellotge espia amb el qual es va dur a terme la gravació era d’aparença esportiva i molt difícil de detectar com a artefacte d’espionatge. Aquest, d’altra banda, té un cost que oscil·la entre els 350 i 450 euros.

El centre penitenciari madrileny d'Estremera, en una imatge d'arxiu.
El centre penitenciari madrileny d'Estremera, en una imatge d'arxiu. | CatalunyaDiari.cat

 

Noves imatges d'Oriol Junqueras i Joaquim Forn

Aquest dijous 'La Sexta Noticias' ha publicat noves imatges d'Extremera, que tenen com a protagonistes l'exvicepresident Oriol Junqueras i l'exconseller d'interior, Joaquim Forn.

A les noves imatges que han sortit a la llum, els dos líders polítics apareixen menjant una mica de pastís, i fins i tot parlant sobre política. De fet, l'exconseller Forn fins i tot arriba a titllar el president Pedro Sánchez d'«inútil», en pronunciar-se sobre la seva moció de censura.

Joaquim Forn en les noves imatges publicades avui a 'La sexta Noticias'
Joaquim Forn en les noves imatges publicades avui a 'La sexta Noticias' | La Sexta Noticias

 


Comentaris

envia el comentari